Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Πώς να οργανώσετε το δωμάτιό σας γύρω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Διακόσμηση σπιτιού γύρω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ιδέες και λύσεις για το σπίτι με έξυπνα tips.

Όλοι αγαπάμε αυτή την εποχή του χρόνου, την στιγμή που βγάζουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο από την αποθήκη ή αγοράζουμε ένα καινούργιο. Ακόμη και την στιγμή που δημιουργούμε χώρο για το δέντρο μας. Παρόλο που κάθε χρόνο ξεχνάμε πόσο μεγάλος είναι ο χώρος μας ή απλά ξεχνάμε ότι πρέπει να ζήσουμε σε ένα χώρο μαζί με το δέντρο.
Αντί να περάσετε από αυτό το αγχωτικό στάδιο και φετός, παρακάτω θα βρείτε μερικές συμβουλές για το πώς να διαμορφώσετετο δωμάτιό σας γύρω από το δέντρο. Πριν ξεκινήσετε, μετρήστε το χώρο, οπότε αυτή η προσπάθεια δεν θα σπαταληθεί.

#1 Πόσο χώρο διαθέτετε

Όλοι έχουμε ιδέες για μεγάλα χριστουγεννιάτικα δέντρα στα σαλόνια μας. Ωστόσο, η πραγματικότητα για το πόσο χώρο διαθέτουμε μπορεί να είναι εντελώς διαφορετική. Εάν ζείτε σε μικρότερο σπίτι ή διαμέρισμα, καθορίστε ποια έπιπλα μπορούν να μετακινηθούν από το χώρο και ποια δεν μπορούν. Ακόμη και αν έχετε μεγάλο χώρο, εξετάστε τους διαδρόμους και την παρεμπόδιση από το άνοιγμα μιας πόρτας. Και αυτό προτού προχωρήσετε στην εγκατάστη του δέντρου.
Εντυπωσιακές ιδέες για την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σαλονιού.





#2 Σχεδιάστε ένα κεντρικό σημείο

Καθορίστε στο σπίτι σας σε ποιο δωμάτιο θα απολαύσετε το δέντρο σας περισσότερο και θα ζείτε με αυτό καθ’όλη την διάρκεια των εορτών. Όλα τα σαλόνια διαθέτουν παράθυρα για να τοποθετήσετε μπροστά στο δέντρο σας, η τηλεόραση και το καθιστικό δεν το καθιστούν ιδανικό μέρος για να τοποθετηθεί. Τοποθετήστε τα δέντρα μακριά από τα τζάκια, τις «βαριές» περιοχές με διαδρόμους και τα εμπόδια. Σταθείτε πίσω από το δέντρο, αφού επιλέξετε ένα σημείο, και εξετάστε όλα τα πλεονεκτικά σημεία.


#3 Αφαίρεση επίπλων

Ενώ τα έπιπλα είναι σημαντικά, καθορίστε πόσα κομμάτια πρέπει να παραμείνουν καθ ‘όλη τη διάρκεια των διακοπών. Θα μπορούσατε χωρίς το coffee table και μερικά φωτιστικά προκειμένουε να κάνετε χώρο για το δέντρο; Αν η απάντηση είναι αρνητική, επιλέξτε ένα μικρότερο δέντρο. Τα τελευταία χρόνια, χριστουγεννιάτικα δέντρα με γλάστρες και επιτραπέζια δέντρα έχουν γίνει πιο δημοφιλή και είναι ιδανικά για σπίτια που έχουν περιορισμένο χώρο. Σε μεγαλύτερους χώρους, μετακινήστε τα έπιπλα γύρω από το δέντρο, έτσι ώστε οι περιοχές συνομιλίας να μπορούν ακόμα να υπάρχουν χωρίς το δέντρο να γίνει  εμπόδιο


#4 Χρησιμοποιήστε έπιπλα σε άλλους χώρους

Αν χρειαστεί, μπορείτε να μετακινήσετε τα έπιπλα σε άλλα δωμάτια για να παρέχετε ακόμα καθίσματα χωρίς να διακυβεύετε τον χώρο διασκεδάσεως. Αν σχεδιάζετε να έχετε ένα μεγάλο πάρτι ή ρεβεγιον, θα χρειαστεί να καθορίσετε πόσο μεγάλο είναι το δέντρο, ώστε να έχετε χώρο στο υπόλοιπο δωμάτιο. Εάν τα σχέδιά σας απαιτούν μια μεγαλύτερη συγκέντρωση, τότε τοποθετήστε το δέντρο σε ξεχωριστό δωμάτιο. Αυτό θα βοηθήσει τους επισκέπτες σας να αισθάνονται πιο άνετα.ΠΗΓΗ https://reconsblog.gr/






















Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only