Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Τι πρέπει να κάνει ο καλός οικοδεσπότης airbnb

RECONsBnB:Μάθετε τι πρέπει να κάνει ο καλός οικοδεσπότης airbnb. Όλες οι απαραίτητες συμβουλές για να πετύχετε στον κόσμο του bnb.

Για να γίνει ένας καλός οικοδεσπότης Airbnb πρέπει αρχικά να γνωρίσεις πως γίνεσαι μέλος σε μία επιχείρηση φιλοξενίας. Μπορεί να μην είναι ξενοδοχείο, αν μην έχει εστιατόριο και καμαριέρες, αλλά ο χώρος σας θα γίνει χώρος φιλοξενίας που μάλιστα είναι πολύ πιθανό να βαθμολογηθεί!
Ο ορισμός της φιλοξενίας είναι η φιλική και η γενναιόδωρη υποδοχή και η ψυχαγωγία, των επισκεπτών ή των ξένων. Εμείς θα έπρεπε να το ξέρουμε βέβαια αυτό καλά, γιατί μεγαλώσαμε υπό τις παραδοχές του Ξένιου Δία.
Βεβαιωθείτε ότι φροντίζετε τους καλεσμένους σας όσο καλύτερα μπορείτε. Αυτό δεν σημαίνει να τρέξετε να πραγματοποιήσετε την κάθε τους επιθυμία (ή ίσως να το κάνετε εάν αυτό είναι ένα προνόμια που προσφέρετε) … σημαίνει απλώς να βεβαιωθείτε ότι αισθάνονται ασφαλείς και ευχαρηστημένοι.
Επικεντρωνόμαστε σε:
  • Ομαλή διαδικασία check-in και check-out.
  • Ενα λεπτομερές φύλλο πληροφοριών 1 σελίδας διαθέσιμο όταν κάνουν check-in με συνήθεις ερωτήσεις και οδηγίες.
  • Βεβαιωθείτε ότι το σπίτι είναι καθαρό.


Airbnb Συμβουλή:Αφήστε τους επισκέπτες ένα δώρο συμβολικό που αφορά ένα τοπικό έδεσμα ή ποτό. Το κρασί και η σοκολάτα λειτουργούν πάντα! Αυτό μπορεί να βοηθήσει να ξεκινήσει το ταξίδι τους όμορφα.

Επίσης, αφήστε τους επισκέπτες σας στο Airbnb όλα τα απαραίτητα, όπως τον κωδικό wi-fi, οδηγίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης της τηλεόρασης και ίσως ακόμη και μια λίστα με τα αγαπημένα σας εστιατόρια στην περιοχή.
Αφήστε επίσης και ένα χαρτί με τους βασικούς κανόνες χρήσης του σπιτιού και των συσκευών του, όπως το πλυντήριο!
Διαλέγοντας όμως τη RECONS BNB όλες αυτές οι συμβουλές δεν απαιτούν τον κόπο σας, αλλά το σωστό τηλεφώνημα! Εμείς αναλαμβάνουμε και την καθαριότητα του σπιτιού σας, και την ευχαρίστηση των επισκεπτών σας και φυσικά να ελέγχουμε και το σπίτι σας! 
Μάθετε περισσότερα για το τι προσφέρει η Recons εδώ: Τι είναι η RECONSBnB και γιατί είναι ότι χρειάζεστε. ΠΗΓΗ https://reconsblog.gr/

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only