Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Εντυπωσιακές ιδέες για την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σαλονιού

Εκπληκτικές ιδέες για μια όμορφη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σαλονιού.

Το πρώτο δωμάτιο του σπιτιού που στολίζουμε για τα Χριστούγεννα είναι πάντα το σαλόνι. Βέβαια, κάτι τέτοιο είναι άκρως λογικό. Καθώς, αν σκεφτείτε ότι εκεί δεχόμαστε καθημερινά τους επισκέπτες μας. Και όχι μόνο αυτό, αλλά εκεί γίνεται και το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι ή το ρεβεγιόν.
Γι’ αυτό εξάλλου βάζουμε εκεί και το δέντρο μας, ώστε να το θαυμάζουν όλοι. Επομένως, η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σαλονιού είναι πολύ σημαντική για το σπίτι μας. Μάθετε, λοιπόν, με ποιους μπορείτε να διακοσμήσετε το σαλόνι σας ώστε να δείχνει πιο ζεστό και φιλόξενο. Παράλληλα, όμως, θα είναι και στο κλίμα των ημερών.

#1 Παραδοσιακή διακόσμηση

Σας αρέσει το παραδοσιακό στυλ; Τότε, δεν έχετε παρά να διακοσμήσετε το σπίτι σας τις γιορτές με αυτό το στυλ. Να είστε σίγουροι ότι θα ολοκληρώσει άψογα την εμφάνιση του σπιτιού. Κρεμάστε τις χριστουγεννιάτικες κάλτσες στο τζάκι, στολίστε το δέντρο με diy στολίδια και ποσθέστε μερικά κόκκινα φιογκάκια και κορδέλες γύρω από τα έπιπλα.Αν πάλι σας αρέσει το πιο απλό στυλ, επιλέξτε απαλά χρώματα και λευκά λαμπάκια. Φυσικά για να ταιριάζει και με τα Χριστούγεννα το μόνο έντονο χρώμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι το κόκκινο. Ο κανόνας «Less Is More» ταιριάζει σε αυτή την περίπτωση, γι’ αυτό μην κάνετε υπερβολές.

#2 Μίνι δεντράκια

Θέλετε να προσθέσετε επιπλέον λάμψη στο σαλόνι; Ή μήπως έχετε αποφασίσει να βάλετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σε κάποιο άλλο δωμάτιο του σπιτιού; Τότε, μπορείτε να επιλέξετε μικρά άσπρα ή πράσινα δεντράκια, ανάλογα βέβαια με το τι ταιριάζει στον χώρο σας.  Προσθέστε λαμπάκια και μερικά μικρά στολίδια και αυτομάτως ο χώρος θα δείχνει πιο ζεστός και γιορτινός.

#3 Γιρλάντα με κουκουνάρια
Μια γιρλάντα με κουκουνάρια και μικρά στολίδια είναι ο τέλειος τρόπος για να αναδείξετε το τζάκι σας, χωρίς να χρησιμοποιήσετε τις παραδοσιακές κάλτσες. Εάν από την άλλη δεν έχετε τζάκι, μπορείτε να την κρεμάσετε σε κάποιο σημείο του τοίχου σας ή κοντά στους καναπέδες.
#4 Λευκό δέντρο με πράσινες μπάλες

Τα τελευταία χρόνια το λευκό δέντρο είναι πολύ στην μόδα. Ειδικά αν το συνδυάσετε με πράσινα στολίδια, κάνει την διακόσμηση του σαλονιού απίστευτα κομψή και εντυπωσιακή. Το βασικό για ένα άσπρο δέντρο είναι να μην το φορτώσετε με πολύχρωμα λαμπάκια και στολίδια. Αν κάνετε κάτι τέτοιο θα χάσει την αξία του.

#5 Απλή και κομψή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σπιτιού 

PHGHhttps: reconsblog.gr






Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only