Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Iστορίες στους τοίχους της Σαρρή



Πιάνοντας απ' την αρχή την Σαρρή μέχρι την Ρήγα Παλαμήδου και τα τηλεοπτικά θέατρα, έχει δημιουργηθεί μια υπαίθρια γκαλερί με έργα πραγματικά ικανών καλλιτεχνών. Και όλα αυτά με την συναίνεση εμφανώς της Πυροσβεστικής αλλά και της γειτονιάς που φανερά συναινούν και χαίρονται αυτό που συμβαίνει, το ταλέντο τελικά είναι οφθαλμοφανές/εκτιμητέο απ' όλους.
Πρώτα όμως, δύο ιστορίες:

Αυτό το 'βέβηλο' ήταν το αρχικό έργο του Bleeps, με την γνωστή θεματολογία του, στραμμένη στο τρέχον της Ελλάδας και τη σχέση της, οικονομική/ηθική, με την Ε.Ε.


Δεν άντεξε πολλές μέρες και κάποιος θιγμένος απ' το ανοιχτομπούτικο με λύσσα το κατέστρεψε.


Ο Bleeps επέστερεψε στο σημείο, κι απ' το μηδέν δημιούργησε ένα νέο έργο που μένει ανέπαφο μέχρι και σήμερα. Κρίμα την λογοκρισία που υπέστη το προηγούμενο, ήταν πολύ δυνατό.


Ιστορία 2: στο λιγουρευτό λοφτ της γωνίας με Ρήγα Παλαμήδη, στο πρώην motel, στεγάζεται πια το fashion workshop της Βίκυς Καγιά


Λοιπόν στην πόρτα της Βίκυς, ένας γκραφιτάς (ο Pol όπως αποδείχτηκε αργότερα) χτύπησε 2 φορές.


Πρώτα έφτιαξε το η ομορφιά είναι στους δρόμους Βίκυ. Αυτό ξεσήκωσε το κοσμοπολίτικο κι ανοιχτόμυαλο μοντέλο και αναζήτησε μέσω facebook ποιος έκανε το 'super graffiti'.


Ο Pol απάντησε και επέστρεψε με το ακόμα πιο σέξι "ήρθα και δεν μου άνοιξες" όπου η Βίκυ περιχαρής απ' το παιχνίδι χάρισε αυτή τη φώτο στο fb >>.

Μπράβο Βίκυ πάντως, τα γκραφίτι μένουν στην θέση τους ανέπαφα μέχρι σήμερα!


Κι αυτά τα έργα της υπαίθριας γκαλερί που καλό να τα δει κανείς και live, ιδανικά με μια σπανακοτυρόπιτα απ' το φούρνο στη γωνία της Αγ. Αναργύρων.
















Και φινάλε στο στενάκι της Ρήγα Παλαμήδου, τόσο ταγκαρισμένο που αυτή η υπερβολή το κάνει μοναδικής περσόνας δρόμο στην πόλη.






Τόσο πολύ, τόσο μάταιο, τόσο αρτ! :-)

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only