Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Χειροπέδες και σε δεύτερο πρόσωπο για τον φόνο στην Αγλατζιά


Στη σύλληψη προσώπου ηλικίας 34 ετών, προχώρησε χθες το βράδυ η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τη διερευνώμενη υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, που διαπράχθηκε στις 23 Απριλίου, 2018, στη Λευκωσία, σε βάρος ηλικιωμένης στην Αγλατζιά.

Για την ίδια υπόθεση να θυμίσουμε ότι τελεί υπό κράτηση ακόμη ένα πρόσωπο ηλικίας 29 ετών, το οποίο οδηγήθηκε χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ανακριτής της υπόθεσης στο δικαστήριο, η άτυχη 80χρονη εντοπίστηκε νεκρή στο κρεβάτι της, δεμένη και φιμωμένη με κολλητική ταινία.

Η οικία της ηλικιωμένης ήταν ακατάστατη, γεγονός που οδήγησε εξαρχής την αστυνομία στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ληστεία μετά φόνου.

Από τις έρευνες διαπιστώθηκε ότι από την οικία έλειπαν 500 ευρώ και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Επίσης από εξετάσεις που έγιναν σε κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, εντοπίστηκε ένα πρόσωπο που έφερε κουκούλα και έχοντας στην ώμο μια τσάντα, να τρέχει στην περιοχή λίγο μετά το φονικό.


Πώς η αστυνομία έφθασε στα ίχνη του

Ενώπιον της αστυνομίας προέκυψε πληροφορία ότι ο 29χρονος ύποπτος μαζί με ακόμη μια κοπέλα, προσπαθούσαν να πουλήσουν ένα ηλεκτρονικό υπολογιστή. Η πληροφορία έφθασε από πρόσωπο που γνώριζε τον νεαρό και την κοπέλα.

Στην συνέχεια, ο εν λόγω πληροφοριοδότης είχε επισκεφτεί την οικία των δυο και όπως είπε ήταν ευδιάθετοι. Όταν τους ρώτησε το γιατί, σύμφωνα πάντα με τα όσα ανέφερε η αστυνομία, ο πληροφοριοδότης ανέφερε ότι του είπε ο 29χρονος ότι πούλησαν ένα ηλεκτρονικό υπολογιστή έναντι του ποσού των 100 ευρώ και με αυτά τα χρήματα πήραν 3 γραμμάρια κοκαΐνη και έκαναν χρήση.

Επίσης, ο πληροφοριοδότης ανέφερε στην αστυνομία ότι ο 29χρονος πάντα κρατάει μια τσάντα στον ώμο.

Ακολούθως η αστυνομία προχώρησε στην έκδοση ενταλμάτων σύλληψης και ο 29χρονος αφού εντοπίστηκε στην οικία του φόρεσε χειροπέδες.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, εντοπίστηκε ένα χειροποίητο τσιγάρο με κάνναβη, μια τσάντα ώμου και μια κολλητική ταινία ίδιας μάρκας με αυτή που εντοπίστηκε δίπλα από την θανούσα.

Ο ύποπτος ανακρινόμενος αρνείται κάθε ανάμιξη στην φόνο ενώ παραδέχθηκε ότι είναι χρήστης ναρκωτικών.

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only