Σάββατο 19 Μαΐου 2018

Ισόβια έφαγε από αντίχριστους δικαστές επιτυχημένος Αλ Καπόνε παπάς από Φάρσαλα

Ο θεσσαλός Πάμπλο Εσκομπάρ της Εκκλησίας τιμωρήθηκε για κατάχρηση περίπου τεσσάρων εκατομμυριών από το ΔημόσιοΣε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε τράγος ιερέας από τα Φάρσαλα που κατάφερε μέσα σε 7 χρόνια (από το 2005 ως το 2012) να κλέψει περίπου 3.8 εκατομμύρια ευρώ από το Δημόσιο.

Όπως φάνηκε, ο παπάς με τη βοήθεια δύο εφοριακών παραποιούσε συστηματικά τις μισθολογικές δαπάνες, δηλώνοντας μισθούς πολύ υψηλότερους από τους πραγματικούς. Έτσι, η διαφορά που προέκυπτε έφτανε στα χέρια του παπά, με αποτέλεσμα μέσα σε μία 7 χρόνια να κάνει περιουσία αντίστοιχη με έμπειρου εντερπρενέρ σε κυκλαδίτικο νησί.

Η ιστορία βγήκε στη φόρα όταν υπάλληλος που δούλευε στην τράπεζα που έμπαιναν οι μισθοί, συνειδητοποίησε ότι οι παπάδες στη Μητρόπολη των Φαρσάλων πληρώνονται φουλ καλύτερα από αυτούς στη Μητρόπολη Ελασσόνας.

Όπως και να χει, παρατηρούμε ότι τα τελευταία χρόνια ιερείς και μοναχοί το ζουν στα στενά, από τα μπάχαλα του 2013  στις Καρυές του Αγίου Όρους, μέχρι τα επεισόδια στην αρχή της χρονιάς στη Μονή Εσφιγμένου με μοναχούς να τσαμπουκαλεύονται για μερικά αμπέλια.Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only