Σάββατο 19 Μαΐου 2018

Έλληνας πέφτει σε ανεμοστρόβιλο στη Γερμανία, αντιδρά με άπταιστα θεσσαλονικιώτικα

Κι επειδή μας αγαπάει ο θεός, το βίντεό του κάνει τώρα το γύρο του κόσμ
ουΔεν ξέρουμε ποια μοίρα έφερε έναν (κατά τα φαινόμενα) Θεσσαλονικιό στη Δυτική Γερμανία την ώρα που ένας ανεμοστρόβιλος γαμούσε το σύμπαν, αλλά ξέρουμε ότι οι εικόνες που κατέγραψε, συνοδευόμενες από έμπειρα λιμανιώτικα μπινελίκια, κάνουν αυτή τη στιγμή το γύρο του κόσμου.
Και για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης οι κάτοικοι του χωριού Nettetal-Schaag είδαν έναν ανεμοστρόβιλο να κόβει βόλτες στην περιοχή, να καταστρέφει περίπου 50 σπίτια και να τραυματίζει έναν άνδρα, όταν ένα δέντρο έπεσε πάνω στο αμάξι του.

Μέσα σε αυτό το μετα-αποκαλυπτικό περιβάλλον, ένας δικός μας άνθρωπος, ένας Έ λ λ η ν α ς  βρέθηκε εκεί για να καταγράψει την καταστροφή, εμπλουτίζοντας την εικόνα με πλούσιο σχολιασμό και παχύ «λ».
Καθώς πλησιάζει τον ανεμοστρόβιλο με το αυτοκίνητο, ο φίλος δεν σταματά να επαναλαμβάνει «Ω ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΑΑ», ενώ όταν πια έχει φτάσει σε ένα πολύ κοντινό σημείο δηλώνει μετανιωμένα «τι μαλακία έκανα ρε γαμώτο και ήρθα».
Δεν ξέρουμε πόσα ακόμα βίντεο κυκλοφορούν από τον ανεμοστρόβιλο το απόγευμα της Τετάρτης, αλλά για κάποιο λόγο μερικές από τις μεγαλύτερες εφημερίδες στον κόσμο, επέλεξαν το βίντεο του αγαπητού φίλου, όπως βλέπουμε για παράδειγμα στη Washington Post.


Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only