Τρίτη 1 Μαΐου 2018

Η Τζούλια αγκαλιά με τον εγκέφαλο του διπλού φονικού στην Κύπρο


Εγκέφαλος ο 33χρονος!


 Ενώνονται τα κομμάτια του παζλ της στυγερής δολοφονίας του ζευγαριού στην Κύπρο
❱❱ Στα χέρια της Αστυνομίας η σύντροφος του τεχνίτη και δύο συνεργοί τους

Ανοίγουν το ένα μετά το άλλο τα στόματα όσων συμμετείχαν στο πρωτοφανές έγκλημα στον Στρόβολο της Λευκωσίας, με θύματα τον 60χρονο Ελληνοκύπριο Γιώργο Χατζηγεωργίου και την 59χρονη σύζυγό του Ντίνα Σεργίου! Πέραν του 33χρονου τεχνίτη Λοΐζου Τζιωνή, που συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη, στα χέρια των κυπριακών αστυνομικών Αρχών βρίσκονται η 22χρονη σύντροφός του που τον κατονόμασε ως τον εγκέφαλο της στυγερής δολοφονίας, καθώς και άλλα δύο άτομα!

Οσο περνούν οι μέρες ενώνονται ένα ένα τα κομμάτια του παζλ για το πρωτόγνωρο έγκλημα, το οποίο άρχισε ως απόπειρα ληστείας και εξελίχθηκε σε λουτρό αίματος. Εκτός από τον 33χρονο που είχε επισκεφθεί το σπίτι του 60χρονου καθηγητή και της συζύγου του για να τοποθετήσει παράθυρα, έχουν συλληφθεί η 22χρονη σύντροφός του Σάρα Σίανς, ο 23χρονος ετεροθαλής αδελφός του Λευτέρης Σολωμού και ο 22χρονος Μάριος Χατζηξενοφώντος.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η 22χρονη, εγκέφαλος της δολοφονίας είναι ο 33χρονος σύντροφός της Λοΐζος Τζιωνής. Οπως είπε, το 2012 ο 33χρονος εργαζόταν σε μια επιχείρηση κατασκευών αλουμινίου. Σε μια επίσκεψή του στο σπίτι του 60χρονου Ελληνοκύπριου Γιώργου Χατζηγεωργίου και της συζύγου του είδε μέσα στο υπνοδωμάτιο το χρηματοκιβώτιο και άρχισαν να του μπαίνουν ιδέες! Από τότε ο 33χρονος έκανε σχέδια να ληστέψει το ζευγάρι και την παραμονή του διπλού φόνου συναντήθηκε με τους άλλους τρεις συλληφθέντες για να μοιράσουν ρόλους.

Οι δράστες

Σύμφωνα με το σχέδιο που είχαν καταγράψει οι δράστες σε δύο σημειωματάρια, ο Τζιωνής θα έμπαινε στο σπίτι και θα εξανάγκαζε το ζευγάρι να του αποκαλύψει πού βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο, το οποίο, όπως πίστευαν οι συλληφθέντες, είχε μετακινηθεί έπειτα από μία άλλη διάρρηξη! Ο 22χρονος Μάριος Χατζηξενοφώντος θα περίμενε έξω από το σπίτι και όταν τελείωνε τη «δουλειά» ο 33χρονος θα έμπαινε στο εσωτερικό του σπιτιού για να εξαφανίσουν μαζί τα ίχνη. Η σύντροφος και ο ετεροθαλής αδελφός του 33χρονου είχαν αναλάβει να παραλάβουν τα κλοπιμαία. Ωστόσο, τα σχέδιά τους κατέρρευσαν, όταν ο Τζιωνής κατάσφαξε με μαχαίρι τον Γιώργο Χατζηγεωργίου και την Ντίνα Σεργίου, χωρίς να βρει το χρηματοκιβώτιο!

Ο 33χρονος, που συνελήφθη πρώτος, αρχικά κατέθεσε ότι γνωρίζει τους δράστες και υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο στο οποίο είχε κρύψει το μαχαίρι του φόνου και τα ματωμένα ρούχα, ισχυριζόμενος ότι δράστης ήταν ο αδελφός του, κάτι που εκείνος αρνήθηκε. Στη συνέχεια συνελήφθη και η 22χρονη Σάρα Σίανς, η οποία ξετύλιξε πλήρως το κουβάρι της υπόθεσης, κατονομάζοντας τον 33χρονο σύντροφό της ως τον εγκέφαλο και τους υπόλοιπους ως συνεργούς. Οσον αφορά ειδικότερα τον 22χρονο Μάριο Χατζηξενοφώντος, σύμφωνα με πληροφορίες των κυπριακών μέσων ενημέρωσης ήταν ο κουκουλοφόρος που είδε μέσα στο σπίτι ο 15χρονος υιοθετημένος γιος του ζευγαριού.

Στο μεταξύ, επαφές με ανθρώπους της νύχτας και τους κύκλους της σοουμπίζ φέρεται ότι είχε ο δράστης του διπλού φονικού στην Κύπρο Λοΐζος Τζιωνής. Σε φωτογραφία που κυκλοφόρησε την Κυριακή, ο Τζιωνής διακρίνεται να βγάζει σέλφι με το γνωστό μοντέλο Τζούλια Αλεξανδράτου και τον Τάσο Ποτσέπη.

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only