Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Διαλύει τους Θρόμβους στις Αρτηρίες!!!



Η πηκτίνη του γκρέιπφρουτ: Η ουσία που μειώνει τη χοληστερίνη και διαλύει τους θρόμβους στις αρτηρίες
Είναι δυνατό να μειώσει τη χοληστερίνη σας σε μεγαλύτερο βαθμό από ό,τι θα μπορούσε να επιτύχει κάποιο άλλο φάρμακο και, επιπλέον, μπορεί να καθαρίσει τις αρτηρίες σας – και όλα αυτά δίχως τις ανεπιθύμητες ενέργειες των συνθετικών φαρμάκων.

Αρχίζει στην παιδική ηλικία και προχωρά ασταμάτητα, ώσπου να καταστραφούν εντελώς οι αρτηρίες σας – ώσπου δηλαδή να γίνουν σκληρές και άκαμπτες, γεμάτες από αθηρωματώδη πλάκα και κατάλοιπα που έχουν κολλήσει στα τοιχώματα.

Έτσι, μέχρι τη μέση ηλικία οι περισσότεροι από εμάς ελπίζουμε σε ένα θαύμα που θα μας σώσει από τις φοβερές συνέπειες αυτού του φρικτού δολοφόνου, της αρτηριοσκλήρωσης. Είναι αλήθεια ότι με αυστηρή δίαιτα, με ειδικά φάρμακα, με σωματική άσκηση και με έλεγχο του στρες είναι δυνατό να σταματήσει η εξέλιξη της βλάβης στις αρτηρίες.

Ωστόσο, τι θα γινόταν αν μπορούσατε να καταπιείτε μια μαγική σκόνη που θα άνοιγε και πάλι σε σημαντικό βαθμό τις φραγμένες αρτηρίες σας, έτσι ώστε η ροή του αίματος να γίνεται ανεμπόδιστα προς την καρδιά και τον εγκέφαλο, μειώνοντας έτσι τις πιθανότητες να πάθετε έμφραγμα, να αναγκαστείτε να κάνετε επέμβαση μπαϊπάς ή να υποστείτε εγκεφαλικό επεισόδιο, στηθάγχη και όλα τα δεινά που οφείλονται στην αρτηριοσκλήρυνση ;

Και πώς θα μπορούσατε να χαμηλώσετε τα επίπεδα της χοληστερίνης σας όταν ακόμη και τα πιο σύγχρονα συνθετικά προϊόντα της φαρμακοβιο­μηχανίας έχουν αποτύχει να το καταφέρουν;

Υπάρχει μια τέτοια σκόνη και πολλοί είναι αυτοί που την έχουν αναγορεύσει σε θαυματουργή ουσία.













Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only