Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Τα 4 ζώδια που ερωτεύονται πιο εύκολα από τα άλλα



Οσον αφορά τον έρωτα, κάποιοι χρειάζονται λίγη παραπάνω πειθώ από άλλους. Κάποιοι άλλοι απολαμβάνουν να βουτούν στον ρομαντισμό, μέ πεταλούδες στο στομάχι. Αν αυτό ακούγεται σαν εσάς ή σαν κάποιον που γνωρίζετε, θα μπορούσε να βασίζεται στη θέση των άστρων. Υπάρχουν 4 ζώδια που ερωτεύονται πιο εύκολα -ή τουλάχιστον πολύ πιο εύκολα από άλλα. Αν τα άστρα στον ουρανό ήταν σωστά την ώρα που γεννηθήκατε, μπορεί να έχετε περισσότερες πιθανότητες να ζείτε την ερωτική σας ζωή σαν παραμύθι.



Ζυγός

Με κυβερνήτη σας την Αφροδίτη, δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Ζυγός δεν χάνει χρόνο να πει αυτές τις δύο μικρές-μεγάλες λέξεις. Ένας Ζυγός μπορεί να δηλώσει την αγάπη του μέχρι και το τρίτο ραντεβού. Είναι ερωτευμένος με την ιδέα του να αγαπούν κάποιον και να αγαπιούνται. Ερωτευμένος με τον έρωτα, οι γεννημένοι ρομαντικοί Ζυγοί θα βιαστούν να βρουν έναν σύντροφο, ακόμα κι αν δεν ταιριάζουν απόλυτα.

Ιχθύες

Το ψάρι του ζωδιακού κύκλου καταλαβαίνει πως υπάρχουν κι άλλα ψάρια που κολυμπούν στη θάλασσα, αλλά εκείνο θέλει να πιάσει το ένα! Ο Ιχθύς κυβερνάται από τον Ποσειδώνα, που κυβερνά την φαντασία. Είναι πολύ πιθανό να έχετε φάκελο με νυφικά και δαχτυλίδια αρραβώνων στον υπολογιστή σας (ας είμαστε ειλικρινείς). Αν το να ερωτεύεστε πολύ εύκολα έχει γίνει πρόβλημα, κάντε ένα βήμα πίσω και σκεφτείτε ρεαλιστικά πριν κάνετε σημαντικές κινήσεις. Σκεφτείτε καλά -τα συναισθήματά σας, τον άνθρωπο, όχι πώς θα μοιάζει ο γάμος σας -πριν βουτήξετε στη θάλασσα των συναισθημάτων.

Δίδυμος

Ως κοινωνικό ζώδιο, γνωρίζετε πολύ κόσμο. Και μία από τις ειδικότητες του Διδύμου είναι το φλερτ. Αν το άτομο που έχει απέναντι μπορεί να ανταποδώσει την αναζωογονητική συνομιλία, τότε ο Δίδυμος είναι ήδη εντυπωσιασμένος. Ενώ είναι δύσκολο να διατηρήσει το ενδιαφέρον του -αν ένας Δίδυμος βαρεθεί, θα ψάξει για κάτι άλλο να τον διασκεδάσει- δεν είναι ακατόρθωτο. Ενώ μπορεί να είναι ευχαριστημένος με κάτι προσωρινό, ο Δίδυμος στην πραγματικότητα ψάχνει για μία αδελφή ψυχή. Οπότε, αν μιλάτε τη γλώσσα τους θα σας ερωτευθούν πριν το καταλάβετε.

Καρκίνος

Ένας Καρκίνος θα μπορούσε εύκολα να πάει από ένα απλό "γειά" στο να μείνει με αυτό το άτομο για την υπόλοιπη ζωή του. Ο Καρκίνος, χάρη στην άνεση και με ευαισθησία στο maximum, ψάχνει για αιώνια αγάπη. Αν το συναίσθημα είναι σωστό, αν δηλαδή υπάρχει συναισθηματικό περιεχόμενο, οι σπίθες θα μπορούσαν να μεταμορφωθούν σε φλογερή αγάπη -και γρήγορα. Δεν υπάρχουν ασήμαντα ρομάντζα για τον Καρκίνο, μόνο σοβαρές προτάσεις.

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only