Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Η συγκλονιστική προφητεία που βρέθηκε σε χειρόγραφο στο μοναστήρι Κουτλουμουσίου στο Άγιο Όρος


Mια προρρήση που λέγεται ότι βρίσκεται αιώνες τώρα στη βιβλιοθήκη της Ιεράς μονής Κουτλουμουσίου στο Άγιο Όρος και γράφτηκε το 1053 μ.X αναφέρεται σε γεγονότα που για πολλούς έχουν ήδη επαληθευθεί και άλλα αναμένεται να γίνουν.

Πολλοί θεωρούν ότι ο Εθνομάρτυρας Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός που ανήκε στην μοναστική κοινότητα του Αγίου Όρους ήταν πλήρης γνώστης ολόκληρου του χειρόγραφου και πάνε σε αυτό βασίζονται οι επιβεβαιωμένες δικές του προρρήσεις.Το χάρισμα της προρρήσης το έχουν κυρίως άνρθωποι ανοιχτού πνευματικού ορίζοντα που δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με τα εγκόσμια τα οποία προκαλούν «θόρυβο» και δημιουργούν πνευματικό «σκότος» που εμποδίζει έναν λαϊκό άνθρωπο να δει που οδηγούν οι συνέπειες των πράξεών του ή της κοινωνίας του ως σύνολο.

Πολλοί θεωρούν τους Αγίους της Οθοδοξίας τους πρώτους πραγματικούς «γεωπολιτικούς αναλυτές» που υπερασπίζονταν τα συμφέροντα του Ελληνισμού διαχρονικώς.

Δύο πράγματα ονειρεύεται το ανθρώπινο ον από τη στιγμή που γεννιέται, να νικήσει το χρόνο (να ζει αιώνια), και να βλέπει μέσα στο χρόνο, τουτέστιν να ξεπεράσει την «γραμμική» αντίληψη που έχει για αυτόν, και να μπορέσει να τον αντικρύσει όπως είναι, να βλέπει δηλαδή παρελθόν, παρόν, και μέλλον ταυτόχρονα. Αυτός είναι ο λόγος που στρέφεται στα θρησκευτικά συστήματα.Για να επιτύχει τις επιδιώξεις του ο άνθρωπος χρειάζεται χιλιάδες χρόνια εξέλιξης, χρόνο που ο καθένας σαν άτομο δεν διαθέτει, γι ‘αυτό καταφεύγει στο «άλμα» της θρησκείας. Μόνο που, και αυτό δεν είναι για όλους.

Είναι λίγοι οι άνθρωποι που καταφέρνουν να αποκτήσουν ιδιότητες, που συνήθως κατακτώνται μετά από μακροχρόνια εξέλιξη.

Οι άνθρωποι αυτοί έχουν κατακτήσει την πίστη, τουτέστιν την γνώση ότι ο τρόπος που αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα είναι αληθινός, και λειτουργεί. Κάποιοι φωτισμένοι Άγιοι της Ορθοδοξίας είχαν επιτύχει τέτοιο βαθμό πίστης (γνώσης), ώστε έχοντας επιτύχει την ενσωμάτωσή τους με την Θεία Ουσία (ο Ών και ο τα πάντα πληρών) δηλ. με το Όλον, είχαν την ικανότητα να χρησιμοποιούν την πραγματικότητα προς όφελός τους και να βλέπουν το χρόνο όπως είναι πραγματικά, χωρίς αρχή και τέλος, έτσι επέτυχαν την Πρόγνωση.Χαρακτηριστικοί για τις προρρήσεις τους έχουν μείνει ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, ο Άγιος Ανδρέας ο Σαλός, ο Γέρων Παίσιος, και πολύ άλλοι.

Οι περισσότεροι των ανθρώπων δεν έχουν αυτή την «ιδιαίτερη» θέληση, και θα φτάσουν στο σημείο αυτό οι απόγονοί τους, μετά από εξέλιξη χιλιάδων ετών.

Ίσως αυτός είναι και ο λόγος που στις προφητείες δεν υπάρχουν ποτέ συγκεκριμένα χρονικά σημεία. Οι προφήτες βλέπουν αποτελέσματα των πράξεων της εποχής τους.

Οι προφήτες ήταν οι γεωπολιτικοί αναλυτές της εποχής! Κατείχαν επαυξημένη συνείδηση και για αυτό το λόγο είχαν τρομερή αναλυτική ικανότητα, έλυναν δηλαδή, πολύπλοκες εξισώσεις γεγονότων

Έτσι οι Άγιοι προσπάθησαν να καθοδηγήσουν την Ανθρωπότητα ώστε να αποφύγει επερχόμενες καταστροφές, δίνοντάς τους τις Μεταβλητές (οδηγίες,) που χρειάζονταν.

Ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός έδωσε τις Μεταβλητές της Αγάπης, της Συμπόνιας, και της Αλληλεγγύης για να παραχθεί το ποθητό αποτέλεσμα, η Σωτηρία της Ανθρωπότητας. Οι Μεταβλητές που χρησιμοποιούμε είναι οι ακριβώς αντίθετες , και οδεύουμε σε σκοτεινές ατραπούς που «προφητικά» θα μας οδηγήσουν σε μεγάλες ήττες.

Προφητεία του «Ανωνύμου» του Αγίου Όρους (1053 μ.Χ.)

Στην Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου του Αγίου Όρους διασώζεται γραπτή προφητεία,που γράφτηκε από ανώνυμο άγιο ασκητή, κατα παραχώρηση Θεού,και αναφέρεται στα μελλοντικά γεγονότα.

Η συγγραφή του προφητικού αυτού κειμένου, που χωρίζεται σε 24 παραγράφους

1η Μέγας Ευρωπαϊκός Πόλεμος

Πραγματοποιήθηκε 1ος Παγκόσμιος Πόλεμος (1914-1918)

2η Ήττα της Γερμανίας, καταστροφή Ρωσίας και Αυστρίας.

Η Γερμανία έχασε τον πόλεμο ,η Ρωσία καταστρέφεται με το κομουνισμό,η Αυτρία στις 31 Οκτοβρίου 1918 διαλύεται (μέχρι τότε ήταν Αυστροουγγαρία)

3η Ήττα ‘Αγαρ υπό Ελλήνων (‘Αγαρ =Τουρκία)

Πραγματοποιήθηκε 1914-1918

4η Ενίσχυσις ‘Αγαρ υπό Δυτικών λαών και ήττα των Ελλήνων υπό ‘Αγαρ.

Πραγματοποιήθηκε με τη Μικρασιατική Καταστροφή 1918 – 1922 τον Κεμάλ τον χρηματοδότησε η Γερμανία

5η Σφαγή ορθοδόξων λαών

Πραγματοποιήθηκε 1918-1922, Γεννοκτονία Ποντίων,Αρμενίων από τους Τούρκους

6η Και μεγάλη ανησυχία ορθοδόξων λαών.

7η Εισβολή ξένων στρατευμάτων εξ Ανδριατικού Πελάγους. Ουαί εις τους κατοικούντας επί της γης, ο ‘Αδης έτοιμος.


8η Προς στιγμήν Μέγας ‘Αγαρ.

Πραγματοποιήθηκε ,μέχρι το 1922 ο Ελληνικός στρατός είχε φτάσει μέχρι το εσκί σεχίρ – καραχισάρ ,μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή έφτασε μέχρι τα 6 ναυτικά μίλια

9η Νέος Ευρωπαϊκός πόλεμος

Πραγματοποιήθηκε 1938-1944 Β΄Παγκόσμος Πόλεμος

10η Ένωσις ορθοδόξων λαών μετά της Γερμανίας.

Πραγματοποιήθηκε 1939-1944 Έλληνες και Σέρβοι ,οι Βούλγαροι αν και Ορθόδοξοι ήταν με τη Γερμανία .η Ρωσία τότε είχε κομουνισμό δεν ήταν Ορθόδοξοι Χριστιανοί

11η Ήττα Γάλλων υπό Γερμανών.

Πραγματοποιήθηκε 15 Μαίου 1940

12η Επανάστασις των Ινδιών και χωρισμός αυτών υπό της Αγγλίας.

Πραγματοποιήθηκε 15 Αυγούστου 1947

13η Αγγλία εις μόνους Σάξωνας

Πραγματοποιήθηκε ,παράδωση του νισιού του Χονγκ κονγκ μετά απο 99 χρόνια που το είχανε στη Κίνα

Προφητείες που δεν ένιναν ακόμα

14η Νίκη Ορθοδόξων λαών. Ήττα ‘Αγαρ και γενική σφαγή ‘Αγαρ υπό Ορθοδόξων λαών.

15η Ανησυχία κόσμου.

16η Γενική απελπισία επί της γης.

17η Μάχη επτά κρατών εις Κωνσταντινούπολιν. Τρία ημερονύκτια σφαγή. Νίκη ενός μεγαλυτέρου κράτους κατά εξ κρατών.

18η Συμμαχία εξ κρατών κατά του εβδόμου κράτους και τρία ημερονύκτια σφαγή.19η Παύσις πολέμου υπό Αγγέλου Χριστού και παράδοσις Πόλεως τοις Έλλησι.

20η Υπόκυψις Λατίνων εις την αλάνθαστον πίστιν Ορθοδόξων.

21η Εξωθήσεται Ορθόδοξος Πίστις από Ανατολών μέχρι Δυσμών.

22η Φόβος και τρόμος βαρβάρων υπ’ αυτής.

23η Πτώσις του Πάπα και ανακήρυξις ενός Πατριάρχου δι’ όλην την Ευρώπην.

24η Εν πέντε και πεντήκοντα έτη το τέλος των θλίψεων, την δε εβδόμην ουκ έστι ταλαίπωρος, ουκ έστιν εξόριστος, επανερχόμενος εις τας αγκάλας της μητρός αγαλλομένης.

ΠΗΓΗ: www.iellada.gr

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only