Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Ο καλύτερος τρόπος να διώξεις την «κιτρινίλα» και να περιποιηθείς τα ξανθά μαλλιά σουΤα ξανθά μαλλιά φυσικά ή βαμμένα, χρειάζονται λίγη παραπάνω φροντίδα για να δείχνουν υπέροχα και λαμπερά.
Οι βαφές και κάθε άλλη χημική επεξεργασία και το styling ταλαιπωρούν την τρίχα και την καταστρέφουν.

Αποτέλεσμα, μαλλιά άγρια που φριζάρουν και σας χαλάνε την εικόνα.

Τι γίνεται όμως με την ανεπιθύμητη κιτρινίλα; Πόσες φορές δεν πήγατε στο κομμωτήριο για το τέλειο ξανθό και βγήκατε με μαλλιά μάλλον καναρινί;

Λοιπόν μάθετε πως υπάρχει τρόπος να διώξετε αυτή την κιτρινίλα από τα ξανθά αλλά και τα γκρίζα μαλλιά και ακούει στο όνομα purple shampoo, ενώ μπορεί να το δειτε και silver ή απλά μπλε σαμπουάν.Όλοι αυτοί οι όροι περιγράφουν το ίδιο πράγμα. Τα προϊόντα μαλλιών με μπλε χρωστικές.Αποκαλούνται από πολλούς επαναστατικά και μετατρέπουν τα πιο άτονα ή γκρίζα μαλλιά, σε λαμπερές χρυσές τούφες.

Ωστόσο άλλες γυναίκες τα λατρεύουν και άλλες τα μισούν. Τι ισχύει όμως τελικά;

Δεν κάνουν θαύματα.

Ακόμα κι αν αυτά τα προϊόντα εγχέονται με μοβ χρωστικές που προορίζονται να εξουδετερώσουν ορειχάλκινους τόνους στα ξανθά μαλλιά, δεν σημαίνει πως εμποδίζουν την κιτρινίλα να επιστρέψει, λέει ο hairstylist των διάσημων, Matt Fugate.

Όπως παρατηρεί, οι ενοχλητικοί πορτοκαλί τόνοι που μπορεί να εμφανιστούν λίγες εβδομάδες μετά την βαφή, μπορεί να προέλθουν από περιβαλλοντικά στοιχεία, μεταλλικά στοιχεία στο νερό και ακόμη και λάθος του κομμωτή σας.

«Εάν δεν είστε ευχαριστημένες με το ξανθό χρώμα σας αφού αφήσετε το κομμωτήριο, μην νομίσετε ότι τα μοβ προϊόντα θα σας μετατρέψουν σε Blake Lively ή Gwen Stefani», λέει. Τα μοβ σαμπουάν και conditioner είναι κατάλληλα για να παρατείνουν το χρώμα που έχετε ήδη, δεν σας χαρίζουν ένα χρώμα που δεν είχατε ποτέ».

Αλλά ναι, μπορούν να βοηθήσουν όλα τα χρώματα των μαλλιών.

Ακόμα και οι καστανές μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν. «Για όποια δεν θέλει ζεστές αποχρώσεις στα μαλλιά της μπορεί να χρησιμοποιήσει μοβ προϊόντα, για να κάνουν πιο ψυχρό τον τόνο τους», λέει ο Fugate.

Επιπλέον όσο πιο σκούρα είναι τα μαλλιά σας φυσικά, τόσο πιο επιρρεπή στην κιτρινίλα, χάρη στην μελανίνη.

Όπως είπαμε χρησιμοποιούν τα αντίθετα χρώματα για να σβήσουν και να διορθώσουν το χρώμα των μαλλιών σας.Τα εφαρμόζετε μία φορά την εβδομάδα μετά από το αγαπημένο σας σαμπουάν. Δεν χρειάζεται πιο συχνά, ούτε ενδείκνυται να μένουν στα μαλλιά για πολλή ώρα.

Όσο γα το είδος που σας ταιριάζει, εξαρτάται από το πόσο ανοιχτά είναι τα μαλλιά σας. Σε γενικές γραμμές, τα πιο σκούρα μοβ σαμπουάν (πιο υψηλή συγκέντρωση χρωστικών) λειτουργούν καλύτερα σε πλατινέ, γκρι ή πολύ ανοιχτές ξανθές άκρες.

Εάν έχετε ένα μελί ξανθό, balayage ή highlights, ένα ελαφρώς χρωματισμένο σαμπουάν είναι ιδανικό.πηγή : bovary

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only