Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Αυλωνίτου: «Κάποιοι κάηκαν στη θάλασσα στο Μάτι, γιατί δεν είχαν εκπαιδευτεί»Σε λίγο θα πρέπει να εκπαιδεύομαστε στα ΟΥΚ προκειμένου να επιβιώσουμε σε αυτή τη χώρα. Την απίθανη αυτή εξήγηση έδωσε μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου, αναφορικά με τις απώλειες σε ανθρώπινες ζωές από την φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Η βουλευτής απέδωσε τις απώλειες στην έλλειψη…εκπαίδευσης, σημειώνοντας χαρακτηριστικά οτι «Υπάρχει κόσμος, που δεν ξέρει, που δεν έχει εκπαιδευτεί. Το ξέρετε οτι υπάρχει κόσμος που κάηκε μέσα στην θάλασσα; συνέχισε η Ελένη Αυλωνίτου, γιατί νόμιζε οτι θα μπεί μέσα στο νερό και θα σωθεί;
Η τοποθέτηση της Ελένη Αυλωνίτου προκάλεσε την αντίδραση των παρουσιαστών, και έτσι η βουλευτής δεν κατόρθωσε να εξηγήσει την πρωτότυπη θεωρία της. Ο κόσμος κάηκε επειδή δεν γνώριζε κολύμπι προκειμένου να απομακρυνθεί από την ακτή που φλεγόταν; Δεν ήξερε πώς να σωθεί απο τις φλόγες όταν βρίσκεσαι μέσα στην θάλασσα; Σε κάθε περίπτωση η περίεργη θεωρία της Ελένης Αυλωνίτου η οποία προσπάθησε να αποσείσει τις κυβερνητικές ευθύνες για την εκατόμβη στο Μάτι, προκάλεσε ήδη έντονες διαμαρτυρίες και πολλές ειρωνίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ το βίντεο με τις απίθανες δηλώσεις Αυλωνίτου δημοσιοποίηση η νεοδημοκρατική Ομάδα Αλήθειας.

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only