Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Πέτρα και αγκάθι.


Χιλιοειπωμένα συναισθήματα ,μας κυριεύουν το μυαλό ,όλο μας το είναι.
Αναρρωτιόμαστε ποιος να φταίει ,γιατί να υποπέπτουμε σε σφάλματα πλάνης του νου και των συνδιασκέψεών μας ,με αυτό ,το τόσο ευάλωτο και επιπρόσθετα,ευννουχισμένο κομμάτι του είναι μας,ολόκληρου του εαυτού μας.

Δεν είναι άλλο ,παρά το κομμάτι της ευθύνης,της προστατευτικότητας και της θωράκισής μας ,από εξωτερικούς παράγοντες,ακόμα και εσωτερικών μας διαθέσεων και προδιαθέσεών μας .

Φοβόμαστε να αφεθούμε,να νοιώσουμε και να ζήσουμε,συναισθήματα ,ανθρώπινα ,απολύτως αποδεκτά ,αλλά κυρίως ,δεν αφηνόμαστε ,όχι στο να ζήσο0υμετο παραμύθι,που ολοένα αποκτά σάρκα και οστά ,αλλά στο να δούμε,την αξία μας και την υπόσταςή μας ,δίπλα σε έναν άνθρωπο,που αυτός πια ,εκτίμησε έκρινε και μας αποδέχτηκε ,όπως ήμαστε και δε θέλησε ,στην ελάχιστη λη στην παραμικρή λεπτομέρεια,να μας αλλάξει,να μας κατευθύνει και να διευθύνει,με τη δική του μακέτα,επιβολής και επίδειξης ισχύος,τις δικές τους παρ αρμονίες και παρατυπίες,ψυχικής και εύλογης επικρατούμενης αναταραχής ,μην πω ακόμα και διαταραχής .

Πέτρα και αγκάθι ,΄όλα αυτά που τα κουβαλούμε, βαρίδια και μη αποσπώμενα κομμάτια ,της ζωής μας και όλης μας της συνύπαρξης,ιδιωτικής ή κοινωνικής υπόστασης .

Αγκάθι,που τρυπά τα σωθικά μας και δεν επουλώνεται καν,όσες προσπάθειες κι αν γίνονται ,όση καλή θέληση κι αν υφίσταται και αν υπάρχει,εκ μέρους του ,εκ μέρους της .

Μα το κυριότερο είναι κι αυτό που πονάει και εμένα ναι,με λυγίζει ώρες ώρες ,το να θέλουν κατευθυνόμενα ταίρια και όχι άτομα με ελεύθερη σκέψη και βούληση,άτομα με δική τους σκέψη και συσχετικότητα ,καταστάσεων και προβλέψεων.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ..
ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ,,,ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙ ΑΔΙΚΑ
ΟΣΗ ΚΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ..ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ

ΑΣΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΣΤΟ.....Ο ΘΕΟΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.....ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ Η ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ  ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ..ΚΑΙ...

ΜΑΖΙ ΝΑ ΓΕΥΤΕΙΤΕ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ .



πηγη ANNA ZANIDAKH





Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only