Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Απορία,,,απορεία ,,,ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ.

Συναισθήματα ,ποικίλλα ,αντλούν και εξαντλούν,δυνάμεις και υπεροχές μας.

Στέλνουν και αποδιοργανώνουν,επιτελούν,παραθέτουν και διαθέτουν,διάφορα μήκη κύματος ,διάφορες χροιές και ατασθαλλίες ,καταβαλλόμενες από υπερβάλλοντα ζήλο,ζήλια,κακία,αλλά κυρίω ς ,από έναν εγωισμό,ανώτατου ψυχοπαθητικού επιπέδου,κατάκτησης,απόκτησης,συνευρέσεων,ενοχών. Και τύψεων ,απαλλαγών κα προσωπικών διενέξεων και προστριβών.

Συναισθήματα ,διαδεδομένα,δοσμένα και κυρίως ,ανερχόμενης κλίματος και διάθεσης,για φιλονικίες,μαλώματα,που ποτέ δεν μπαίνει κανένας στη διαδικασία,εξομάλυνσής τους,παρά διακαώς πόθων και μισητών επιδιώξεων,κακόβουλων σχεδίων,επεκτατισμών ,τριβής και προστριβής τους.

Στέκονται και μας κοιτούν,ποτέ αμίλητα ,αλλά συνοψίζουν και συγκεντρώνουν,κομμάτια,υφές του κακού μας εαυτού,τον. Περιεργάζονται και αξιοποιούν,εκείνα τα σημεια,τα στοιχεία,της έντονης και εξέχουσας πρόθεσης και ποτέ συμβολής και συμβουλής,για κατευνασμούς και εκεχειρίες .

Φαίνεται οι άσπρες αναδεικνυόμενες σημαίες,ειρήνευσης και προόδου,τελούν και εκτελούν μόνο τις εντολές της ασυννειδηςίας,παρά της επικράτησης ,λογικής,συννένεσης και πιο σημαντικής,της προόδου της μετάπτωσης ,της επίπτωσης και της περίπτωσης ,μια γαλήνευσης και ηρεμίας.

Απορίες ,πολλές,ταχύρυθμες ,λες και ο χρόνος μας πιέζει,δρα ανταγωνιστικά ,των θελήσεων και των προσδοκιών μας ,των θέλω μας και των χαράξεων,παρά των παραχαράξεων και καπηλεύσεων ,ψυχής,νου ,καρδιάς.

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΗ ΚΑΙ ΛΗΓΕΙ..
ΠΡΟΣΤΡΕΞΤΕ ΚΙ ΑΝΑΓΑΓΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ,ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ Ι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΕΒΑΙΗ ΠΩΣ ΣΥΝΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΣΠΑΡΑΓΜΟ ΨΥΧΗΣ...ΑΔΙΚΑ ΑΣΚΟΠΑ ,,,ΠΛΕΟΝ ΑΚΥΡΑ ΚΑΙ ΑΚΑΙΡΑ ..

Λευκά περιστέρια ,ας φτερουγίσουν ΜΕΣΑ ΜΑΣ ,,ΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣ ...ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΑ ...




ΠΗΓΗ ANNA ZANIDAKH


Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only