Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Αλλα λες και άλλα κάνεις και άλλα εννοείς.


Εύκολο ,βατό,προσπεράσιμο και απόλυτα ευκόλως εννοούμενο και αποδεκτό,αν όλοι σκεφτόταν με το δικό σου τρόπο,απευθυνόμενη στον καθένα σας ,και φροντίσαν να δρουν και να λειτουργούν με τις ίδιες παραμέτρους και σταθμά ,αντιστάθμισης και απαλλαγής ευθυνών κι αλήθειας.

ΤΟ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΜΕ ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΔΟΛΙΑ ΜΕΣΑ ΑΝΥΠΟΦΟΡΟ ΤΟ ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ,,,ΝΤΡΟΜΠΡΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΙΟ ,,ΚΙ ΑΣ ΠΟΝΑΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΣ ΠΟΝΑΝΕ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ,...ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ,,,ΑΛΛΑ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ.

Είναι τόσο δύσκολο ,να δεχθούμε και να υποστηρίξουμε,έστ τις θέσεις μας,τα πιστεύω μας,ακόμα και τη διαφορετική αντίληψη ,θέσεων και πραγμάτων,αρκεί να μη φέρουμε τον άλλον ,,,άλλλη ,στο αμήν και να αποφεύγει ,ακόμα και μια καλημέρα .

Μια καλημέρα ,που ναι του Θεού και των ανθρώπων,ειδικά όταν μοιράζεσαι χρόνια ώρες στιγμές και δευτερόλεπτα ,με κάποιον...τότε ,,δικό σου άνθρωπο.

Είναι πολύ δύσκολη η συννενόηση και η από κοινού διαχείρηση και διευκόλυνση καταστάσεων?

Ναί΄..όταν αφορά δικές σου καλυτερεύσεις,ακόμα και συνθηκών ζωής ,λες και τους τσιμπά μύγα τσε τσε.

Κάνουν τα αδύνατα δυνατά ,να δημιουργούν εντάσεις ,προκαλούμενες φθορές της ψυχής τους ,που θα αποβούν κάποια στιγμή,αν όχι τώρα ακόμη,μοιραίες και καταναγκαστικές ,δαπανηρές χρόνου και χώρου,ευθυνών. Και ανάληψης αυτού.

Δε θέλει κόπο,θέλει τρόπο,καλή θέληση ,απλουστευμένα και λιτά χωρίς φαμφάρες και τυμπανοκρουσίες,συμμετοχής ,ακόμα και συμπαράστασης ,αν θα πρέπει.

Οταν όμως διεκδικείς μια κατάσταση,απών ,παρόντων παραγόντων και παρακινδυνευμένων χαρακτηρισμών,απομάκρυνσης και εξουδετέρωσης,κι ενός καλού στοιχείου ,μιας καλής θελήσεως.τότε ο καθένας μας είναι άξιος της μοίρας του και του ξεροκέφαλού του ,που διαθέτει κι εκθέτει σε κίνδυνο ,προσωπικές στάσεις ζωής του.





ΠΗΓΗ  ANNA ZANIDAKH





Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only