Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

δε σε προδίδει


η διαίσθησή μου σπάνια με έχει προδώσει.
φυσικά αναφέρομαι πιο πολύ στα άσχημα και δυσάρεστα γεγονότα που είτε τα προκαλούμαι εμείς είτε θα προκληθούν από παράγοντες αστάθμητους ή από μας προγραμματισμένους,που δεν είναι τότε διαίσθηση,αλλά απλά μια υπενθύμιση στις δικές μας αναγκαιότητες και προτεραιότητες.

δε μας προδίδει γιατί απλά και μόνο αισθανόμαστε έτοιμοι να κάνουμε τη δική μας υπέρβαση,το δικό μας άλμα ζωής.

μιας ζωής που νήματα κινούνται και υποκινούνται ,άθελά μας είτε θελημμένα για να αποδείξουν πως η κοινή λογική δρα και επιδρά συνέχεια και επανελλειμένα ,όταν και εφόσον δεχθεί τη δική μας αποδοχή και συνναίνεση για εκλογίκευση των συναισθημάτων μας,αλλά μέσω της καρδιάς μας.

θα μου πείτε πως γίνεται όλο αυτό και με ποιο τρόπο θα είμαστε κατοχυρωμένοι να αντιδράσουμε και να αντισταθούμε στην τύχη ,στη μοίρα ,στο πεπρωμένο.

μα όπως ξέρουμε,φυγείν αδύνατον και κυρίως ,όταν και εφόσον αποτελέσει για μας όχι το δεκανίκι ,αλλά το σωσίβιο όχι απλά να σωθούμε ,να επιπλεύσουμε ,αλλά συνάμα να δεχθουμε ότι ειναι η σωτηρίας μας,της ψυχής και του νου μας.

Μια διαίσθηση που θα αποτελέσει την κινητήρια δύναμη και την επιλογή όχι να δεχθούμε καταναγκαστικά έργα ,την πραγμάτωσή της και την αναδοχή της,μέσω των δικών μας πεποιθήσεων και προσδοκιών ,αλλά αποτελεί κατά κύρια βάση κοινή παραδοχή καρδιάς και λογικής ,αφού η ίδια η μοίρα επιτέλους προικίζει τις πονεμενες και πληγωμένες καρδιές,αφημένες και παρατημένες ως τώρα στην τύχη τους,να δουν το ουράνιο τόξο ,υπό μορφή ενός αγγέλου φύλακα.

Άγγελος φύλακας σε κάθε στιγμή ,ώρα ,λεπτό και κλάσμα του δευτερολέπτου που θα αγωνιά και θα εμβαθύνει στο είναι μας κι όχι επιδερμικά και απλά όχι ως ξεπλήρωμα τύψεων και αδικαιολόγητωω μη παροχών,βοηθείας,αλληλοστήριξης.

Όταν τα σημάδια αυτά γίνουν εμφανή,θα πρέπει να μιλήσει όχι μόνο η καρδιά ,από το ασυνήθιστο ,ξεχασμένο ως τώρα καρδιοχτύπι ,των εφηβικών μας χρόνων,αλλά να κρούσει όχι ο κώδωνας κινδύνου,αλλά οι καμπάνες,τυμπανοκρούωντας ,τον ερχομό,ενός προστάτη και φύλακα,αγγέλου και συνοδοιπόρου ζωής.

Ο οποίος απλά και μόνο αγαπά και εκτιμά ,θαυμάζει και νοιώθει περήφανος και γεμάτος καμάρι,για ότι ο ίδιος ο Θεός έπεμψε δώρο εξ Ουρανου ,είτε άντρας το ζει αυτό είτε γυναίκα.

Καλοδεχούμενες τέτοιες ψυχές ,γεμάτες αγνότητα και καθαρότητα,αλήθεια και συννειδητοποίηση.



πηγη ANNA ZANIDAKH










Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only