Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Κολλάει η λογική.


Φορές πολλές και αμέτρητες ,που η λογική κολλάει και ο παραλογισμός των άλλων θριαμβεύει.
Μέτρο ακατάσχετο και απαράδεκτο το να θες ή να αποζητάς να παίζεις με το μυαλό του άλλου ή της άλλης ,ακόμα και με την ψυχή του.

Δύσκολο το να δεις,να αντιληφθείς και να καταλάβεις την υπέρβαση του άλλου,την καλή του θέληση κι αντ αυτού ,του ρημάζεις καθετί απόθεμα και εναπομείναντα υπόλοιπο αντοχής και ανοχής του.

Τον κάνεις ή την κάνεις να αισθάνεται πως μιλά σε τοίχο,χωρίς να βρίσκει την ανάλογη και απαιτούμενη στήριξη και υποστήριξη,παρά έρχεται αντιμέτωπη με σκληρή απογοήτευση της δεινής αυτής πραγματικότητας.

Επιφέρονται άπονα μέτρα και σταθμά ,ενάντια της επικείμενης αποδοχής και εκτίμησης της καταστάσεως,ώστε να παρθούν από κοινού μέτρα ,για μια ομαλή διεξοδική συνενοχή και συνέχιση ζωής,πορείας,σχέσης,γάμου.

Μα πρέπει να είμαστε και νοήμονες και σώφρονες ,αλλά κυρίως να μη θριαμβεύει ο παραλογισμός ,η καχυποψία και ανυπέρβλητη άφεση αμαρτιών,αφού πλέον ο κύβος ερίφθη ,οι μάσκες έπεσαν και το ίνδαλμα απ το βάρθρο έχει εκπέσει,ανεπιστρεπτεί.

Κολλάει το μυαλό ενός λογικού ατόμου,όταν συννειδητοποιεί ότι κάποιο άλλο άτομο αποφάσισε να παίξει με την ψυχή του,την αντοχή του και κυρίως να παίξει και να ειρωνευτεί τη δική του σκέψη,απόφαση αλλά κυρίως κρίση και κατάχρηση .

Αν καταφέρει κατά το δικό του στενό οπτικό πεδίο ,να καταπατήσει τα δικά μας όρια και περιθώρια που χουμε θέσει γι αυτόν,ώστε να γίνουν και αντιληπτά και ορατά,με το να θελήσει τη λογική μας και το μέτρο αυτής να το παραγκωνίσει.

Αν ακούσεις από κάποιον,το κανα για να δω την αντίδραςή σου,τότε ας πάρει τη δική μας απάντηση,τη δική μας αντίδραση κι ας τη φυλάξει προίκα για τη μετέπειτα σχέση του,της,ή να την κρατήσει ως μια κληρονομιά δικής μας και μόνο αποφασιστικότητας ,χωρίς να θέλουμε να φανουμε εγωιστές και εγωκεντρικοί,παρά να δει και να καταννοήσει έστω και τώρα στα τελευταία βήματα μιας σχέσης,ενός γάμου,πως δεν κάνει να παίζεις με την καρδιά και την ψυχή του άλλου,γιατί γι αυτό έχουμε παιχνίδια,άψυχα ακίνδυνα.

Με το να επιφέρουν επώδυνα και ανώφελα χτυπήματα ,καταφέρνουν όχι να έχουν σεβασμό και εκτιμηση,αφού δεν απαιτείται παρά κερδίζεται,αλλά το κυριότερο,να δουν πως δεν παίζουμε ούτε εμείς ,κι ότι λέμε γίνεται απευθείας πράξη και σύμπραξη λογικής,ψυχής και απαίτησης προσωπικής ,στο να δουν την ψυχή μας κι όχι να την κατακερματίσουν τώρα πια και ολοκληρωτικά και ανεπανόρθωτα.

Ο.κ ΠΑΙΞΑΤΕ ΚΑΙ ΧΑΣΑΤΕ.
ΕΜΕΙΣ ΔΕΙΞΑΜΕ ΚΑΘΕ ΚΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ ,,,ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΘΕΤΗΣΑΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ..Η ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ...ΜΑ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ..

Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΛΕΕΙ..ΚΑΝΩ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ..ΟΧΙ ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ..
ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΑ..

Η αντίδραςή μας ,είναι ολοφάνερη,η πλήρη μη αποδοχή της συνεύρεσης ζωών από κοινού.παρά η συνναίνεση για τη διάλυση και απομάκρυνση αυτών.



πηγη ANNA ZANIDAKH


Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only