Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΛΑΤΡΕΙΑ ΠΟΝΟΣ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ.


Οτι και να γράψω για την ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΟΥ ,,θα είναι μηδαμινό και λίγο.
Την αγάπησα και τη λάτρεψα ,μέσω των αγοριών μου ,που όντως είναι όχι απλά φίλαθλοι ,ΟΠΑΔΟΙ ΜΕ Ο!!

Αυτό που τους λέω ,απ τα μικρά τους τα χρόνια είναι ,πως ότι κανα γίνει ,και να χάνει ή και να κερδίζει,εμείς είμαστε ΑΕΚΑΡΕΣ ...ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΜΑ.

Οπως και στις σχέσεις μας,είμαστε δίπλα στον άνθρωπό μας και στα δύσκολα και στα εύκολα,και στα ευχάριστα και στα δυσάρεστα ,έτσι και εδώ ,συμμετέχουμε ενεργά,δραστήρια ,με όλη μας την ψυχή και τη ζωντάνια αυτής.

Συνθήματα που γεμίζουν το είναι μας,που παραδειγματίζουν τις στιγμές μας ,μα πάνω από όλα ,που αφουγκράσου ν τις συννειδήσεις μας και θεόρατοι οι εχθροί ,όπου κι αν είναι και ναβρίσκονται,παλεύουμε μαζί τους,απωθούμε και εξωθούμε τα ταραχοποιά στοιχεία ,που αμαυρώνουν και σπηλώνουν ,την καταγωγή της απλά .

Ο καθένας μας έχει το δικαίωμα να στηριί΄ζει και να υποστηρίζει,μα δε δέχομαι ,αρνητικά σχόλια ,όχι τόςο ,αφού είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός μας ,να κρίνει και να κατακρίνει,να κριθεί και να επικριθεί,αλλά τα σχόλια εκείνα,που ρίχνουν το επίπεδο,της κουβέντας ,της ολης μεταξύ μας διαπραγμάτευσης ,συζητήσεως περί ομάδων.

 Δε δέχομαι και δεν επικροτώ ,επουδενί τη βία,την πρόκληση και ι την καταστροφή ,παντελή ή μερική,αντικειμένων,περιουσιών και οτιδήποτε συνεπάγεται ,μια εκστασιαζόμενη συμπεριφορά ,παροτρυμόμενη... απ το νεαρό ίσως της ηλικίας,ίσως και της παρόρμησης..μα ουδέποτε δε θα συμβάλλω και δε θα συγκαταλεγώ ,στα μέλη εκείνα της ΟΜΑΔΑΡΑΣ ΜΟΥ ,,,που θέτουν τους εαυτούς τους,έρμαια,υποκινούμενα ,διακινούμενων παρακινδυνευμένων σκέψεων και αποφάσεων.

Η προσφυγιά πάντα θα σηματοδοτεί ,την ομαδάρα μας,την αγάπη μας και τη λατρεία μας ,απέναντι σε εκείνα τα παιδιά,που ναι μας χρειάζονται και δεν έχουν ανάγκη από υποδείξεις και το δάχτυλο παρατεινόμενο απέναντί τους ,παρά ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη ,μια φιλική ,αγκαλιά ,μια γλυκιά κουβέντα ,γιατί και αυτά τα παιδιά, τα παιδιά μας ,μάχονται και παλεύουν όχι μόνο ,όπως βολεύει κάποιους να τους αποκαλούν ,επαγγελματίες .

Ναι μεν,αλλά αν δεν αγαπούσαν ,αν δεν πορώνονταν ,με τη στρογγυλή θεά ,τίποτα δε θα τους άγγιζε και δε θα διαπραγματευόταν,ας θυμηθούμε και πάλι,με την υγεία τους,τη σωματική ,ιδιαίτερα .

Αγαπάμε ,υποστηρίζουμε ,διατυμπανίζουμε ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΜΑΣ..ΑΣ ΤΟ ΘΕΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΤΣ Ι...ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΤΟΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΜΑΣ .

ΑΕΚΑΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ
ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ
ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕΥΕΙΣ
ΚΙ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΛΗΘΕΥΕΙΣ.

ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ
ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΥ
ΕΙΣΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΣ
Η ΕΚΛΕΚΤΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΜΑΣ!!!!








ΠΗΓΗ ΑΝΝΑ ΖΑΝΙΔΑΚΗ,

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only