Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Τα κύματα



Πληθαίνουν ολοένα τα κύματα,οι τρικυμίες ,τα σκαμπανεβάσματα ,καθώς και τα πισωγυρίσματα της ζωής.
πολλαπλοί οι χείμαρροι ,οι Χείμμαιρες,πολλαπλά τα μαρτύρια ,οι τόποι εκείνοι που πάρα πολλοί πλέον
υπόκεινται σε διάφορα,είτε σωματικά είτε ψυχικά.
Μα τα ψυχικά είναι τα χειρότερα ,τα πιο επώδυνα καιι ανυπότακτα στη θέληση,την πειθώ ,μα και στην αλόγιστη και ακαταλόγιστη χρήση τους.
όσοι έχουν νοιώσει είτε στο πετσί τους ,είτε όχι ,στα ψυχικά τους κομμάτια ,ξεροκόμματα απ τα ψίχουλα αγάπης ,στοργής και φροντίδας ,που κάποιοι δυσανασχετούν και χαρίζουν φειδωλά και με τσιγκουνιά .
Αισθήματα και συναισθήματα που δεν έμαθαν ,δε θέλησαν ή δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να αφεθούν,να αγαπήσουν και να αγαπηθούν.
σε ένα νοιάξιμο,μια λατρεία ,μια κοινή αποδοχή,αλλά κυρίως σε μια συνένωση των δύο σε ένα.
Κύματα βολοδέρνουν,ψυχές χωρίς καν οι κυματοθραύστες ,που εμείς θα έπρεπε να έχουμε φροντίσει να βρούν την ανάλογη καταλληλότητα και παραδοχή,πολλών και πολυποίκιλτων συγκυριών και ταραχοποιών στοιχείων
της ζωής μας ,του εαυτού μας.
Καταστάσεις που είτε παραδωθήκαμε είτε δώσαμε εμείς το πράσινο φως,χωρίς να επισπεύσουμε τις δικέ μας άμυν ες και τα δικά μας ,ποτέ απόρθητα κάστρα ,συνοχής και πλήρους ταυτίσεως ,μ αυτά με σκοπό και στόχο
να καταφερθούμε ενάντια στο κατεστημένο,στο καθεστώς του εαυτού μαας που ποτέ δεν υπερτερεί προς το μέρος ,το όφελός μας,παρά αντιστέκεται ,αντιδρά και επωφθαλμιεί τις δικές μας διώξεις και επιδιώξεις.


πηγη  ANNA ZANIDAKH


Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only