Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

΄Πρόδρομος



Οποιος με ξέρει καλά,θα ήξερε εκ των προτέρων,πως θα ταν φύσει αδύνατον,να μην αναφερθώ ,σε ένα δημιουργό,μαέστρο,μουσικοσυνθέτη,σε ένα ιδιαίτερα χαρισματικό άτομο,που η ζωή ,θέλησε μεν ,να του αφαιρέσει,μια πολύτιμη για όλους μας αίσθηση,αλλά συγχρόνως,αρκέστηκε και του χάρισε με απλοχεριά ,την ενίσχυση,των άλλων ,ώστε να βλέπει και να οράται με τα μάτια της ψυχής.

Μια ψυχή,που στο διάβα ,αυτού του ενός μηνός,που τον ξέρω,μιλάμε,μοιραζόμαστε τις αγωνίες μας και τους προβληματισμούς μας,πάνω στα ποιήματα ,τα μελωποιημένα ,εκ μέρους του,όπως και στις διάφορες συνταγές,ζωής,επιθυμίας και όρεξης για αυτήν.

Δε μου λέει ειλικρινά τίποτα ,το να βλέπουμε εμείς,αλλάνα εθελλοτυφλούμε και να μη δεχόμαστε,εκείνα τα μηνύματα,τα σκιρτήματα της ψυχής μας,όχι αποκλειστικά ,ερωτικά΄και αγαπησιάρικα,αλλά εκείνα που μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους,διοχετεύονται στο είναι μας και φορτώνουν τις μπαταρίες μας,χωρίς ποτέ να είμαστε σε θέση να αντιληφθούμε και να παραταχθούμε ,στη μεριά ,του μεγαλείου και του βραβείου της ζωής,της αναπόσπαστής μας ,ύπαρξης και υπόστασής μας ,μέσα απ την ψυχή μας,που κάποιοι είτε την ευννουχίσαν,την κακοποιήσαν ,είτε της φερθήκαν με απάνθρωπο και ανάρμοστο τρόπο.

Τον Πρόδρομο,το γνώρισα ,μέσα απ την αληθινή και δυνατή του φιλία , με το Νεοκλή ΜΑΣ....

Τα τόσα όμορφα και αληθινά λόγια φιλίας που άκουσα,μεταξύ 2 ανδρών,θα κάνουν να τα ζηλέψει,κι η καλύτερη,γυναικεία,πιστέψτε με ,.,,,

Ο Πρόδρομος,με τα μάτια της ψυχής,αυτής που στέκει αληθινή,δυνατή και αλόβητη ,απ τα χιλιάδες μαχαιρώματα ,πισώπλατα ή μη,αλλά ξέρει ,πως πάντα θα μαστε δίπλα σου ,σε ότι μας χρειαστεί και θελήσει,όπως αναντίρρητα και χωρίς την παραμικρή αντίρρηση,με το που σκέφτηκα να μελωποιηθούν στην αρχή ,δυο μου ποιήματα ,δεν έδειξε τον παραμικρό ενδοιασμό και άρνηση.

Στο χώρο του,καταξιωμένος ,ενδεδειγμένο το ήθος του και οι ηθικοί του φραγμοί .
Η αγάπη του για το ταίρι της ζωής του,πού ασταμάτητα την εξυμνεί και την αναφέρει ,σε κάθε δοθείσα ευκαιρία και στιγμή,φυσικά ,όχι αδικαιολόγητα ,και χωρίς εξήγηση.

Η φίλη μου,πλέον το Γιωτάκι μας ,πλημμυρισμένο από αγάπη,καλοσύνη ,και όλες τις αρετές που σε κάνουν να θες να μοιράζεστα στιγμές,ώρες μαζί της,αντλώντας δύναμη και πίστη,εξαργυρώνοντας ένα απ τα καλύτερα γραμμάτια ,που η ζωή ,μπορεί να μας προσφέρει,αυτό ,της φιλίας,της ανθρωπιάς και της καλοπροαίρετης αγαπησιάρικης φιγούρας,φίλης και συναθρώπου,για καληυτέρευση και επάγρυπνο βλέμμα ,για τη ζωή μας ,τις δυσκολίες της και τα αναπάντεχα καμιά φορά γεγονότα ή εκπλήξεις που μας επιφυλλάσσει.

Η οποία ντύνει,ενδύει τα βίντεο και καλλιτεχνικά διαχειρίζεται ,την απήχηση και τα μηνύματα ,σύμφωνα με το τέλος κάθε στίχου.

Χιλιοευχαριστώ,,,,γιατί μελωποιήθηκε το μηυαλό,,,,ποίημα κατατεθέν,για την ομάδα ,τέλος στην κακοποίηση ,παιδιών,εγώ θα προςθέσω φυσικά και γυναικών,απάντων,της ανθρώπινης προσωπικότητας .


Χαίρομαι αφάνταστα ,γι αυτό το αντάμωμα ,ζωής ,επιτρέψτε μου ,να το χΑρακτηρίσω .

Χίλια χίλια ευχαριστώ ,για όλα ....που είστε ...συνέχεια ,,,εδώ και καιρό ,,,,δίπλα μου .......


1.η δουλειά του ως τώρα.

2.τα όνειρά του.

3.οι σκέψεις του για τη ζωή . 4..τι σημαίνει η φιλία ,,,,,5..προσδοκίες για το φίλο του .  Μελωποίηση δικάμας τραγούδια ,,,,cd....προβλεπόμμενα ....ποιητικές συλλογές ...




πηγη ΑΝΝΑ ΖΑΝΙΔΑΚΗ,



Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only