Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Σκύψτε.



Τα προβλήματά μας ολοένα και αυξάνονται ,συσσωρεύονται και διαιωνίζονται.

Στο χέρι μας είναι να τα φερθούμε με αγάπη ,στοργή,να τα επιλύσουμε και να προχωρήσουμε τη ζωή μας παρακάτω.

Σκύψτε πάνω στα ζόρια σας,μελετήστε τα και φερθείτε τα με καταννόηση και συμπαράσταση.

Δεχθείτε τα φιλικά και με θέληση και καλή προδιάθεση.
Μην τα αντιμετωπίζεται εχθρικά και να προκαλείτε πόνο ,ακόμα και στον άλλον.

Φτάνει τόσο μιζέρια,τόσο κακία,ζήλια,ανεχτείτε και δείξετε και στους άλλους ,πως ο άνθρωπος,γεννήθηκε ,για τα δύσκολα,που πρέπει να αντισταθεί και να προβάλλει τις δικές του δυνάμεις.

Δυνάμεις που ούτε καν φανταζόμαστε πως έχουμε,ώστε οι άμυνές μας ,να είναι σε ένα τέτοιο σημείο αυτοπροστασίας,που κανείς και τίποτα δε θα είναι σε θέση να μας καταβάλλει και να μας περιβάλλει με την κακία του,με την αλλοπρόσαλλη ακόμα συμπεριορά του.

Σκύψτε και δείτε,αφουγκρασθείτε και μυήσει τον εαυτό σας,στις επιλύσεις και στις λύσεις κυρίως,που θα ναι αναίμακτες και δε θα προκαλούν οργή,αγανάκτηση,ανασφάλεια ακόμα,γιατί ενώ ήθελε να προσπαθήσει,εσείς οι ίδιοι ,οι ίδιες απωθήσατε παντελώς άπ το μυαλό του άλλου ανθρώπου,κάθε δυνατή προσπάθεια και θέληση για συννένεση ,μα περισσότερο για κοινή γραμμή και πλεύση,όχι δική σας,αλλά των ονείρων των παιδιών σας.

Σας..μας ,,εκδικούνται ,το ξέρουν και γίνεται απόλυτα συννειδητά και αρρωστημένα αρεστά απ τους ίδιους ,τις ίδιες ,αλλά το ζήτημα είναι ,πως δεν πληγωνόμαστε μόνο εμείς,και φυσικά όχι στο σημείο που το επιδιώκουν και το ζητούν,αλλά τρυφερές ,αγνές ,αθώες ψυχές ,που βρίσκονται σε ένα εμπόλεμο παιδί και οι ελεύθεροι σκοπευτές ,εγωισμός ,παράννοια,έρχονται σε συμπάθεια και καταφέρονται ενάντια σ αυτά.

Παιδάκια που θα πρεπε να γεύονται τα όμορφα χρόνια της νιότης του,ζουν τα μαρτυρικά και βασανιστικά τερτίπια ,ανθρώωπων που κάποτε λάτρευαν ο ένας τον άλλον και έκαναν βαρυσήμαντες και βαρύγδουπες δηλώσεις,αγάπης ,λατρείας,έρωτα και πάθους.

Ολα αυτά χάθηκαν ,σβήστηκαν,όχι φυσικά με μιας.
Ηταν  να μη φτάσει σ αυτά τα επίπεδα η σχέση,όταν φτάσει,απλά ο δυνατότερος παίρνει την απόφαση,επομίζεται τοβάρος ,ηθικό κυρίως,της απόσχισης απ την οικογένεια .

Οπως λένε ,να φοβάσαι τον υπομονετικό τον άνθρωπο,αν φύγει μια φορά ,δε γυρίζει ,μετά για κανένα λόγο ,επουδενί.

 τώρα πια έμαθε να σέβεται τον εαυτό του ,κάνει την αυτοκριτική του και κρίνει το περιβάλλον ,τοξικότατο,εριστικότατο κι απολύτως βλαβερό για την ψυχική του και σωματική τους υγεία .


πηγη  ΑΝΝΑ ΖΑΝΙΔΑΚΗ,




Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only