Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

Σε ψάχνω



Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ;


Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις; Το pillowfights έχει τη λύση για σένα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα email με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

Δώσε στίγμα και συντεταγμένες κι άσε σ’ εμάς τα υπόλοιπα.



1.

28/9, Λαμπατέρ, Πανόρμου. Ήμουν το μεσημεράκι για καφέ με ένα φίλο κι ήρθες λίγο αργότερα με ακόμα δύο κοπέλες. Μελαχρινή με μακριά μαλλιά, κοντούλα, φορούσες κόκκινο κραγιόν, τζιν και μαύρη μπλούζα. Κρατούσες έναν ντοσιέ. Ανταλλάξαμε ματιές, αλλά δε μιλήσαμε. Σε ψάχνω.



2.

1/10, κατά τις 8 και κάτι το απόγευμα. Ήμουν σε σούπερ μάρκετ στα Εξάρχεια (στην Καλλιδρομίου), περίμενα στο ταμείο αλλά δεν είχα πάρει καλαθάκι και σε κάποια φάση άρχισαν να μου πέφτουν τα πράγματα. Ήσουν μπροστά μου, με βοήθησες και μου έδωσες τη σειρά σου. Καστανός, όχι ιδιαίτερα ψηλός με γκρι φούτερ. Σ’ ευχαριστώ και σε ψάχνω!



3.

5/10, γύρω στις 6 παρά. Ανεβήκαμε μαζί στο 8, από Καμάρα για ΙΚΕΑ. Βρήκα μια θέση κι έκατσα κι αργότερα όταν άδειασε η διπλανή μου έκατσες κι εσύ. Μελαχρινός με μούσια κι ένα μαύρο κρικάκι στο αφτί. Με ρώτησες τι διαβάζω κι αν με ενοχλεί η μουσική απ’ τα ακουστικά σου. Μιλήσαμε λίγο αλλά δε συστηθήκαμε. Σε ψάχνω!



4.

2/10 στο μετρό στο Σύνταγμα. Με έβλεπες που κοιτούσα κάπως χαμένα τις διαδρομές και με ρώτησες πού ήθελα να πάω. Σε λένε Γιώργο, είμαι η Αφροδίτη και σε ψάχνω -δε χάθηκα πάλι!



5.

3/10, Θεσσαλονίκη, καφέ στην Αγίας Θεοδώρας. Γύρω στις 5 μπήκα με μία φίλη, δε βρίσκαμε τραπεζάκι και της έκανα νόημα να φύγουμε. Μου φώναξες να μου πεις πως σε λίγο θα φεύγατε και πως αν δε βιαζόμασταν μπορούσαμε να περιμένουμε. Ντράπηκα και τελικά φύγαμε, αλλά μου έμεινε το χαμόγελό σου

Καλούς έρωτες!

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only