Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Στη Λάμψα και το υπόλοιπο 50% της «Τουριστικά Θέρετρα Α.Ε.» έναντι 7,65 εκατ.Στην απόκτηση μετοχών που αντιπροσωπεύουν ποσοστό 50% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας Τουριστικά Θέρετρα Α.Ε., ιδιοκτήτριας του Ξενοδοχείου Sheraton Rhodes Resort, από την εταιρεία Γκολφ Ρεζιντενσις Α.Ε., προχώρησε η Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα Α.Ε., αντί τιμήματος 7.659.407,50 ευρώ.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, μετά την ανωτέρω εξαγορά, η Λάμψα ΑΕ πλέον είναι κύρια του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας Τουριστικά Θέρετρα Α.Ε.

Σκοπός της Λάμψα Α.Ε. είναι να προχωρήσει στην πλήρη απορρόφηση της εταιρείας Τουριστικά Θέρετρα Α.Ε. έως το τέλος του 2018. Με αυτόν τον τρόπο, προσδοκά την επίτευξη σημαντικών οικονομιών κλίμακος μεταξύ των ξενοδοχείων, καθώς και καλύτερο συντονισμό της Διοικητικής Λειτουργίας και της Λειτουργίας Πωλήσεων.

Η Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα Α.Ε., συμφερόντων του ομίλου Λασκαρίδη, είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 1946 και δραστηριοποιείται έντονα στον τομέα του τουρισμού, έχοντας στην ιδιοκτησία της τα Ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία και King George στην Αθήνα, το Ξενοδοχείο Sheraton στη Ρόδο, το Hyatt Regency Belgrade και το Mercure Excelsior στο Βελιγράδι, ενώ έχει μισθώσει και το ιστορικό ξενοδοχείο Kings Palace, στην Αθήνα, το οποίο πρόκειται να λειτουργήσει ως MGallery.

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only