Τετάρτη 1 Μαΐου 2019

Serial Killer Κύπρου: Πώς η φίλη της Μαρικάρ ξέφυγε από τον Ορέστη - Τα sms και η συνάντηση που δεν έγινε ποτέ


ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις για τη δράση του “Ορέστη”. H Mάρτζι περιγράφει στο News 24/7 τα μηνύματα που λάμβανε από την Μαρικάρ και από τον 35χρονο ίλαρχο ώστε να της κλείσει το στόμα.

Άννα Μαρινάκη
01 Μαΐου 2019 07:30
Οι ζωές τους της Μάρτζι και της Μαρικάρ διασταυρώθηκαν σημαδιακά δύο φορές. Την πρώτη, τρία χρόνια πριν όταν γνωρίστηκαν στην Κύπρο. Είχαν παράλληλες ζωές, εργάζονταν ως οικιακές βοηθοί, ήταν κοντά στην ηλικία και εύκολα έγιναν φίλες. Κάθε Σαββατόβραδο βρίσκονταν και μοιραζόντουσαν την καθημερινότητα τους. Μέχρι που η Μαρικάρ, μια Τετάρτη, ενός Δεκέμβρη εξαφανίστηκε, αφού έστειλε στη φίλη της ακατάληπτα μηνύματα.


Η Μάρτζι κίνησε γη και ουρανό για να την βρει. Μόνο που στη δεύτερη κρίσιμη διασταύρωση των ζωών τους, ο άνθρωπος που σε λίγο καιρό θα ομολογούσε τη δολοφονία της φίλης της, την έψαξε και ζήτησε επίμονα να την συναντήσει. Αν είχε πάει σε αυτή τη συνάντηση, η Μάρτζι σήμερα ενδεχομένως να ακολουθούσε τη φίλη της. Και να ήταν ανάμεσα στα καθ' ομολογία στραγγαλισμένα θύματα του. Επτά τον αριθμό.

Η Μάρτζι περιγράφει πως ξέφυγε από τον Ορέστη
Η Μάρτζι περιγράφει πως ξέφυγε από τον Ορέστη
Εκείνη την Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου του 2017, όλα ήταν προγραμματισμένα να εξελιχθούν διαφορετικά. Οι δυο κοπέλες θα βρίσκονταν σε ένα πάρτι γενεθλίων ενός κοινού τους φίλου μόνο που πριν η Μαρικάρ θα πήγαινε με τον αδερφό της στον εργοδότη της. Όλα όμως εξελίχθηκαν διαφορετικά. “Ήταν να πάμε στο πάρτι το βράδυ” εξηγεί στο News 24/7 η Μάρτζι “μόνο που όταν έφυγε από το σπίτι του εργοδότη της μου έστειλε ένα περίεργο μήνυμα στις 10.20 το πρωί λέγοντας μου ότι “είμαι ήδη εδώ” στη γλώσσα μας. Βέβαια δεν ανέφερε ποτέ το που ακριβώς είναι αυτό το εδώ. Έλαβα και δεύτερο μήνυμα της στις 13:58 της ίδιας μέρας. Έλεγε “πάω στη Λήδρα (περιοχή) και είμαι πολύ στεναχωρημένη. Και το τρίτο και τελευταίο μήνυμα της που έλαβα, έλεγε πως δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτόν. Η αίσθηση που σου άφηνε το τελευταίο της μήνυμα ήταν ότι θα έκανε κακό στον εαυτό της, μόνο που είμαι σίγουρη ότι το μήνυμα αυτό δεν ήταν δικό της. Ήταν γραμμένο βέβαια στην γλώσσα μας αλλά ήταν μεταφρασμένο στο google translate. Δεν ήταν σωστό, η γραμματική του δηλαδή δεν ήταν σωστή. Μετά από αυτό εξαφανίστηκε”.

Στο τρίτο περίεργο μήνυμα που έλαβε, η Μαρτζι την ρώτησε τι της συμβαίνει και αν θα πάνε στο πάρτι αλλά δεν έλαβε καμία απάντηση. Της τηλεφώνησε. Το κινητό της πλέον ήταν κλειστό. Δυο μέρες μετά, στις 15 Δεκεμβρίου και αφού συμπληρώθηκε το 48ωρο δήλωσαν την εξαφάνιση της φίλης της. Παρόμοιες ενέργειες έκανε και ο εργοδότης της που έστειλε επιστολές στην αστυνομία εξηγώντας τους ότι τα χρήματα της κοπέλας είναι στην τράπεζα και πως τα τα ταξιδιωτικά της έγγραφα δεν τα έχει μαζί της. Το μόνο που θα τους ρωτήσουν είναι ποιο πρόσωπο ενδεχομένως να μπορούσε να την συναντήσει και να την πάρει να φύγουν. “Ίσως να σκέφτηκαν ότι το έσκασε με κάποιον” μας εξηγεί.

Σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά την εξαφάνιση της φίλης της, η Μάρτζι θυμάται ξεκάθαρα ότι η φίλη της δεν αναφέρθηκε ποτέ στο όνομα του καθ' ομολογίαν δολοφόνου της. “Αυτή είναι η απορία μου. Πως ο “Ορέστης” είχε επαφή με την φίλη μου τη Μαρικάρ. Τον είχαμε δει από φωτογραφίες γιατί είχε σχέση μαζί του η φίλη μας η Λίσα. Αλλά δεν τον είχαμε δει ποτέ από κοντά, μόνο από φωτογραφίες και η Μαρικάρ δεν μου ανέφερε το παραμικρό. Ακόμη και αν έκανε “τσατ” μαζί του, θα μου το έλεγε. Τη γνωρίζω απο την ημέρα που ήρθα στην Κύπρο και τον επόμενο μήνα συμπληρώνω τρία χρόνια εδώ. Ξέρω τα πάντα για εκείνη, μου τα έλεγε όλα, τα μυστικά της όλα, γι αυτό είναι μεγάλο ερώτημα. Ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος και πως βρήκε το κινητό της φίλης μου.”

Η Μάρτζι με την Μαρικάρ
Η Μάρτζι με την Μαρικάρ
Λίγο καιρό αργότερα, ο “Ορέστης” που πλέον γνωρίζει ότι η Μάρτζι αναζητεί την φίλη της θα επικοινωνήσει μαζί της. “ Μου έστειλε και εμένα μήνυμα να βρεθούμε” εξηγεί η Μάρτζι. “Αρνήθηκα δεν τον συνάντησα, αν και μου είπε ότι ξέρει για τη Μαρικάρ και μου ζήτησε να βρεθούμε για να μου δώσει πληροφορίες. Μου είπε να τον συναντήσω και να πήγαινα στην αστυνομία να καταθέσω χωρίς να ανακατέψω το όνομα του, γιατί έχει παιδιά”. Ο “Ορέστης” επιμένει να μην μιλήσουν από το τηλέφωνο γιατί είναι πολύ επικίνδυνο, αρνείται να κάνει βιντεοκλήση και επιμένει να τα πουν από κοντά γιατί το θέμα είναι σοβαρό. Η Μάρτζι δεν θα δεχθεί, του αντιπροτείνει να τον συναντήσει μαζί με φίλο της αλλά εκείνος είναι αμετάπειστος εξηγώντας της ότι δεν εμπιστεύεται κανέναν. “Αν κάποιοι άνθρωποι μάθουν ότι διερευνώ κάτι σαν κι αυτό, θα θέλουν να μου κάνουν κακό και εγώ έχω οικογένεια” της λέει χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι δεν μπορεί να θέσει τον εαυτό του σε κίνδυνο. “ Ειμαι πολύ τυχερή, ευχαριστώ τον Θεό που δεν πήγα και με έσωσε.” μας εξηγεί η Μάρτζι.

Οσο για το αν φοβάται σήμερα; “ Όχι, δεν φοβάμαι πια, μόνο διαρκώς σκέφτομαι οτι αν τον είχα συναντήσει θα ήμουν ανάμεσα στις αγνοούμενες όπως η φίλη μου. Το μόνο που ζητάμε είναι δικαιοσύνη. Δεν είναι άνθρωπος σας λέω. Αν τον είχα μπροστά μου θα τον σκότωνα.”


πηγη news247



Σας προσκαλώ να εγγραφείτε στο νέο κανάλι μου στο you tube.  https://www.youtube.com/channel/UClTha-_dzVhSPMB831VKRFA?view_as=subscriber
Να το στηρίξετε και να έχετε έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Όπως επίσης μπορείτε να μου στέλνετε στο mail μου dsgroupmedia@gmail.com   τα  video σας να τα ανεβάζουμε άμεσα.




Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only