Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

Χάνομαι.


 Στα χέρια σου νιώθω να κόβεται η αναπνοή μου και τα πνευμόνια να αναζωογονιούνται απ τη σκέψη σου και τη θύμησή σου .

Η καρδιά μου χτυπά σαν τρελλή , μόνο και που σ ανταμώνει στο όνειρο ,στο δικό της χώρο ,όπου εκεί δε θα στριμωχτούν οι έννοιες και τα ζόρια ,παρά η αγάπη και η φροντίδα.

Χρόνια που πέρασαν και δε λύγισαν , ούτε εμάς , μα ούτε αυτό το δυνατό που νιώσαμε και νιώθουμε ακόμα.

Σκέψεις ,λόγια ,φράσεις , μιας ψυχής ,δυο ψυχών, που επιτέλους ,θεσμοθέτησαν και οριοθέτησαν τα θέλω τους και τα πρέπει τους ,όπως θα πρεπε να γίνεται ,σίγουρα και αποτελεσματικα΄..κάθε φορά , που η καρδιά σπαρταρά ,στο άγγιγμα νου της άλλης καρδιάς.

Βλέπετε και οι καρδιές , πολλές φορές ,φλυαρουν κι εναποθέτουν τις ελπίδες τους ,σε άλλες στιγμές και άλλα τους μεγαλεία ,ίσα και όμοια ,τρανά και υπεύθυνα ,σε μια άλλη , που μάλλον άυλη πια τα δρομολογεί και εφησυχάζει από κει ψηλά .

Η μοίρα ταξιθέτρια σε ένα θέατρο σκηνής δυο ψυχών ,που βολοδέρναν χρόνια πολλά τώρα , μα τα κύματα , οι τυφώνες και οι πλημμύρες της ψυχης τους ,δραστηριοποιήθηκαν στο μοναδικό στοχασμό και σκοπό τους πια .

Να καταλάβουν και να απομακρύνουν κάθε τι ζιζάνιο ,που δεν επιτρέπει την ανάπτυξη μιας αγάπης ,που τίποτα και κανείς , χρόνια τώρα δεν κατάφερε να τη νικήσει , να την παραβλέψει ,μα ακόμα και να τη σβήσει.

Το ασίγαστο πάθος ,το βλέμμα εκείνο , όπου ξεχύνεται ένας χείμαρρος προσδοκιών ,όρκων ζωής ,που φοβούνται καν να τους ξεστομίσουν , τους λένε τα μάτια τους και τα αγγίγματα των ψυχών τους , επισφραγίζουν το ταξίδι ζωής , που τους ανήκει και τους ανήκε πάντα 

Τακτοποιημένες οι οφειλές , συναισθηματικές απραξίες ,δηλωμένης αποχής κι απάθειας ,εθελλούσιας απομάκρυνσης ,φυγής ,από κλίνες προβληματικές και άκρως επιβεβαιωμένες ,νυχτοπερπατούσες ,ξεντύνουν τα πέπλα του θεαθήναι τους και ενδύουν το μανδύα της αλήθειας και της αληθινής φορεσιάς του είναι τους και των οραματικών τουε πεδίων ευτυχίας τους.

ΠΗΓΗ Άννα Ζανιδάκη 

Με πολύ μεράκι αλλά και υπομονή συνεχίζουμε την προσπάθεια μας .Αθόρυβα …σιγά σιγά με πολύ υπομονή αλλά και διάθεση προχωράμε 

Στόχος μας παραμένει να αρθρογραφούν οι πολίτες σε αθρα με   θέματα πολιτισμού   που  επιλέξουν

Το όνομα και επώνυμο αλλά η ευπρέπεια των άρθρων είναι απαραίτητα .Η διεύθυνση μας για επιστολές Άρθρα είναι   zantedanias@gmail.com 

Όπως έχουμε από την αρχή της προσπάθεια μας αναφέρει θα αναρτώνται μετά από έγκριση μας

Σας ευχαριστούμε από καρδιας

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους ο οποίος φέρει και την ευθύνη των γραφομένων και δε συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας

https://www.youtube.com/channel/UC0wk2ge3sheyTkgpAkeBang
Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only