Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

We remember


 Κι ας στοιχειώνει το παρελθόν δεν ξεχνάμε, θυμόμαστε , για να προστατευσουμε το μέλλον.

27 Ιανουαρίου 1945 ο Σοβιετικός στρατός φθάνει στο Auschwitz Birkenau , η φρίκη απερίγραπτη κ η ημέρα ορίζεται σαν ημέρα μνήμης Ολοκαυτώματος/ Holocaust memorial Day.


1.1 εκατ οι νεκροί στο Άουσβιτς μόνο, στα πέντε περίπου χρόνια λειτουργίας του , υπήρχαν κι άλλα στρατόπεδα, το ένα εκατ των θυμάτων του Άουσβιτς Εβραίοι.
Εγείρονται γενικά πολλά θέματα απορίες . Θέματα αρχών αξιών , ανοχής της κοινωνίας , συμβολής επιστήμης, σήμερα μένουμε στον σεβασμό της μνήμης.
Ποτέ ξανά!
Δεν έβαλα τις σκληροτερες φωτογραφίες

PHGH

Vavi Barsefsky


Με πολύ μεράκι αλλά και υπομονή συνεχίζουμε την προσπάθεια μας .Αθόρυβα …σιγά σιγά με πολύ υπομονή αλλά και διάθεση προχωράμε Στόχος μας παραμένει να αρθρογραφούν οι πολίτες σε αθρα με θέματα πολιτισμού που επιλέξουν Το όνομα και επώνυμο αλλά η ευπρέπεια των άρθρων είναι απαραίτητα .Η διεύθυνση μας για επιστολές Άρθρα είναι zantedanias@gmail.com Όπως έχουμε από την αρχή της προσπάθεια μας αναφέρει θα αναρτώνται μετά από έγκριση μας Σας ευχαριστούμε από καρδιας Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους ο οποίος φέρει και την ευθύνη των γραφομένων και δε συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας https://www.youtube.com/channel/UC0wk2ge3sheyTkgpAkeBang


Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only