Τρίτη 16 Αυγούστου 2022

Νέα Ευρήματα Στο Sanxingdui

ΠΕΚΙΝΟ, 15 Ιουνίου (Xinhua) — Οι αρχαιολόγοι έκαναν πρόσφατα μερικές εκπληκτικές ανακαλύψεις στη φημισμένη τοποθεσία Sanxingdui Ruins στην επαρχία Σιτσουάν της νοτιοδυτικής Κίνας. Σε αυτό το βίντεο, ο αρχαιολόγος He Xiaoge θα μιλήσει για τα νέα ευρήματα στον θυσιαστικό λάκκο Νο. 8 της τοποθεσίας Sanxingdui Ruins.

Η φωτογραφία που τραβήχτηκε την 1η Ιουνίου 2022 δείχνει αντικείμενα που ανασκάφηκαν από τον λάκκο θυσιών Νο. 8 στην τοποθεσία Sanxingdui Ruins στην επαρχία Σετσουάν της νοτιοδυτικής Κίνας. (Xinhua/Shen Bohan)

Η φωτογραφία που τραβήχτηκε την 1η Ιουνίου 2022 δείχνει αντικείμενα που ανασκάφηκαν από τον λάκκο θυσιών Νο. 8 στην τοποθεσία Sanxingdui Ruins στην επαρχία Σετσουάν της νοτιοδυτικής Κίνας.  (Xinhua/Wang Xi)

Η φωτογραφία που τραβήχτηκε την 1η Ιουνίου 2022 δείχνει έναν χάλκινο βωμό που ανασκάφηκε από τον λάκκο θυσιών Νο. 8 στην τοποθεσία Sanxingdui Ruins στην επαρχία Σετσουάν της νοτιοδυτικής Κίνας. (Xinhua/Wang Xi)

Οι αρχαιολόγοι ανασκάπτουν τον λάκκο θυσίας Νο. 8 στην τοποθεσία των ερειπίων Sanxingdui στην επαρχία Σετσουάν της νοτιοδυτικής Κίνας, 31 Μαΐου 2022. (Xinhua/Tang Wenhao)

https://english.news.cn/2022

 


Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only