Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

συμβάντα


Δεν είναι λίγα τα συμβάντα ,τα γεγονότα που έχουν υποπέσει στην αντίληψή μου και καθιστούν υπεύθυνους και καθόλα ανεύθυνους ,παπάδες κήρυκες του Λόγου του Θεού και διαμαρτυρόμενοι,να τάσσονται υπέρ της ανομίας της παρανομίας και της παρέκλεισης του δρόμου ,του οποίου ορκίστηκαν ναακολουθούν να συντάσσονται και να πράττουν ,σύμφωνα με την Εκκληςία,τους ανώτατους πατέρες της και άσπυλους και αμόλυντους μάρτυρές της.

Ισως αρκετές φορές να παραβαίνουν και οι ίδιοι τους κανόνες που διέπουν μια χρηστή και ενάρετη ζωή,καθώς οι σειρήνες και οι πειρασμοί,γίνονται η σκιά τους,μα αυτοί οι ίδιοι τη διαλέγουν την επιλέγουν,και ζουν υπό την επίρειά της και την επιρροή της ,αμαρτάνοντες της σαρκός ,της ύλης ,χωρίς να υπερισχύσει έναντι αυτής ακόμα και το πνεύμα ή η καθαρή στάση ζωής.

Κανείς δεν είναι όμως σε θέση να κρίνει και να κατακρίνει.
Μύριες φορές έχω πει και έχω αναφέρει,ότι ο μόνος που δύναται να κρίνει να κατακρίνει και να ανακρίνεις ημας,είναι ο Πλάστης μας και Δημιουργός μας.
Ο μόνος αναμάρτητος και αναμφιβόλως άξιος και ικανός να θέσει τα χέρια του ,εις τον τύπο των αμαρτημάτων μας ..λεχθείσα ..ή μη..αναφερόμενα ή μη αποδεχόμενα..φανερά ή κρυπτόμενα.,αποφευκτέα ή μη,αποδεχόμενα ή μη καν αναφερόμενα.

Πιστεύω ,ότι σας έχω κουράσει αρκετά και θέλοντας να κλείσω αυτή τη διάλεξή μου,δε θα ήθελα να μην αναφερθώ και στους ψυχικούς σωματικούς ή σωματικούς που δέχονται παιδιά ενήλικες ή ακόμα και στη λεκτική βία,που ασκείται σε μια οικογένεια.

Οι πληςίεστεροι υπεύθυνοι και κατακριτέοι ένοχοι,είναιάτομα του οικείου χώρου και περιβάλλοντός μας ,που ασελγούν στις ψυχούλες και στα κορμάκια αδύναμων και αδύνατων παιδιών.

Οπου το θεωρούν αδιανόητο στο παιδικό τους μυαλουδάκι να συμβαίνει και λόγω του τρυφερού της ηλικίας τους ,παραπλανιούνται και οδηγούνται σε πράξεις γεννετήσιας απάνθρωπης συμπεριφοράς .

Κανείς δεν μπορεί να αναλογιστεί το μέγεθος της καταστροφής και της διαταραχής που υφίσταται το αθώο και ανυπεράσπιτο εκείνο πλασματάκι ,καθώς και την τραγικότητα των στιγμών και των αποτελεσμάτων,που θα επιφέρει αυτός ανελλέητος πόνος και κραυγή των σωθικών του,στη μετέπειτα ενήλικη και εφηβική πορεία της ζωής του.



ΠΗΓΗ ANNA ZANIDAKH



Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only