Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

Ηθικές ικανοποιήσεις,βραβεία,τελετές,έπαινοι,διεκδικήσεις.


Τα πάντα θέλουμε να είναι όμορφα συστεγασμένα στο στέκι της σκέψης μας και στο αραξοβόλι των ευχών μας.
Ζητούμε αδιαμαρτύρητα και παροτρυνόμενοι να ζήσουμε το δικό μας όνειρο,το δικό μας παραμύθιμακριά από τους σατανάδες ,τους δράκους και τα κακά στοιχειά της φύσης.
ΔΕΝ Επιννοούμε τους δικούς μας παραδείσους,τις δικές μας αγκάλες αγνής,αληθινής φιλίας,όχι στο νοερό μας επίπεδο ,του νοητικού μας κύκλου,αλλά στην αληθινή σφαίρα ,της υπαρκτής και ουσιώδους σχέσης ,γραφής,ανθρωπιάς ,φιλίας,εκτίμησης και σεσασμού.
Στοιχεία αληθινά,με γνώμονα την αλήθεια μας ,τη συμπαράσταςή μας ,όταν και εφόσον μας ζητηθεί,αλλά κυρίως ο καθένας ,η καθεμιά μας τα δικά του ,τα δικά της φώτα,μόρφωσης,αισιοδοξίας,παρότρυνσης και ποτέ απαγόρευσης συνεχιζόμενων ονειρεμένων ταξιδιών,με γνώμονα και κυβερνήτη,τα θέλω μας και με ευννουχισμένο υπηρέτη των γραφών μας και των αποτυπωμάτων μας,τα πλαστά και εικονικά ,ψευδή και ανομολόγητα πρέπει των άλλων.
Τιμητικές διακρίσεις,σε διάφορους διαγωνισμούς,καταθέτοντας ,όσοι λαμβάνουμε συμμετοχή,την ψυχούλα μας,που κάποιοι ανεγκέφαλα και απροσδόκητα ,της επέφεραν δριμύτατα πλήγματα ,αναξιότητας,καθυποταγής και αφαίρεσης ενός και μοναδικού στόχου και σκοπού,το να δούμε το όνειρό μας ,να αποκτά σάρκα και οστά.
Το να διαπραγματευτούμε με άτομα ,εντελώς αδαή και απληροφόρητα ,όσο αφορά τους δικούς μας στοχασμούς και επιδιώξεις,αποτελεί μείωση του δικού μας ,όχι μόνο πνευματικού επιπέδου,αλλά και συνάμα μια κατάντια ,που μέσα στην πλήρη αδαή και ανίσχυρη ,ανίκανή της αντιμετώπιση,στρεφόμενη στα δικά μας γραπτά κείμενα,με το να καταδεχόμαστε και να αποδεχόμαστε,δική τους σύγκριση,τακτική και κυρίως ενασχόληση με μας.
Με μας θα ασχοληθεί και θα το επιτρέψω πλέον,ένας που ξέρει,γνωρίζει,οχι τόσο από έντεχνο λογοτεχνικό λόγο,αλλά αυτός που δε θα προτάσσει την κακία του Και την απανθρωπιά του,έναντι θησαυρών,ψυχής ,που δεν είναι σε θέση καν να εκτιμήσει ,αποτιμώντας του ευθέως την απόλυτη ειλικρινή μου απαξίωση.
Δέχομαι και αποδέχομαι κάθε είδους κριτική,θετική ή αρνητική,αρκέι να μην είναι ορμώμενη και παροτρυνόμενη από τόννους ζήλιας ,κακίας ,και μνησικακίας ,εναντίον ατόμων ,που ξέρουν πως η πένα τους ΘΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ





ΠΗΓΗ ANNA ZANIDAKH
 



Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only