Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

Όλα στο χρόνο τους.


 Το κάθε πράγμα στον καιρό του,λένε οι μεγαλύτεροι κι ας το ακούν κι οι μικρότεροι.

Ποτέ μη βιάζουμε καταστάσεις, αν δεν είμαστε σε θέση να ανταπεξέλθουμε και να διαδραματίσουμε ξέχωρο ρόλο .
Σε κάθε μας όνειρο, η πραγμάτωσή του θα εξαρτηθεί απ το πόσο είμαστε σε θέση να το διεκδικήσουμε .
Κυρίως, θα μας δείξει για τι είμαστε ικανοί να θυσιάσουμε, χωρίς να αποφύγουμε ευθύνες και δικά μας διαδικαστικά στοιχεία ,προσφοράς κι υπευθυνότητάς μας .
Κάθε πράγμα στον καιρό του άκουγα από μικρή κι εγώ, αλλά βιαζόμουν να δω τα όνειρά μου να αποκτούν σάρκα κι οστά .
Ποτέ δεν είναι αργά, όταν έχουμε συνειδητοποιήσει, τι θέλουμε και τι ζητάμε, τι επιδιώκουμε και κατά πόσο είμαστε σε θέση και διάθεση να το κυνηγήσουμε και να επιτεύξουμε τους στόχους μας!
Ας μην μας πτοεί ο χρόνος που ναι στις πλάτες μας, παρά η όρεξη κι η θέληση που θα μας διακρίνει και θα ναι ξεκάθαρη,για τα δικά μας θέλω και τα δικά μας ανδραγαθήματα ζωής .
Ο χρόνος έχει φτάσει, μας κλείνει το μάτι και έχει αφήσε τις επιρροές τους ,να δράσουν και να αντιδράσουν,ώστε τα πάντα να ναι δυνατά και συμφραζόμενα, με τα δικά μας συναισθήματα πληρότητας κι ολότητας των πλάνων και σχεδίων μιας νέας ζωής.
Εκείνης που πάντα ξέραμε και αναζητούσαμε, παρά δεν είχαμε το θάρρος να διεκδικήσουμε και το δικό μας χώρο και χρόνο ,στις διαθέσεις και επιθέσεις, μιας άλλοτε υποτακτικής και ευθυνόφοβης σκιάς της ψυχής μας .
Μα τώρα όλα τα πέπλα έφυγαν, ξεσκεπάστηκαν οι φόβοι και ντύθηκαν μ αρώματα ευχών ,για ολοένα και περισσότερο κόπο και επιδίωξη,για τα δικά μας αγαθά ,καλά και ιδιαίτερα, για τα δικά μας επιδιωκόμενα σχέδια που δε θα πάψουμε να τα προσδίδουμε σάρκα και οστά !
ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΥΜΕ!!!ΑΝΝΑ ΖΑΝΙΔΑΚΗ!

Με πολύ μεράκι αλλά και υπομονή συνεχίζουμε την προσπάθεια μας .Αθόρυβα …σιγά σιγά με πολύ υπομονή αλλά και διάθεση προχωράμε Στόχος μας παραμένει να αρθρογραφούν οι πολίτες σε αθρα με θέματα πολιτισμού που επιλέξουν Το όνομα και επώνυμο αλλά η ευπρέπεια των άρθρων είναι απαραίτητα .Η διεύθυνση μας για επιστολές Άρθρα είναι zantedanias@gmail.com Όπως έχουμε από την αρχή της προσπάθεια μας αναφέρει θα αναρτώνται μετά από έγκριση μας Σας ευχαριστούμε από καρδιας Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους ο οποίος φέρει και την ευθύνη των γραφομένων και δε συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας https://www.youtube.com/channel/UC0wk2ge3sheyTkgpAkeBang


Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ή κάνετε την αρχή σε μία συζήτηση

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς κατηγορίες

...
Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog μας

Whatsapp Button works on Mobile Device only